“Χρυσάφι” από τους διεθνείς στο Μουντιάλ

mitroglou (2)

Ποσό που μπορεί να φτάσει ή ακόμη και να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να μπει στα ταμεία του Ολυμπιακού μέσω του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal, όλα αυτά θα εξαρτηθούν από το αν τελικά θα περάσει η Εθνική από τα μπαράζ στα τελικά, καθώς με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να έχει ακόμη και 7 παίκτες για τους οποίους θα πληρωθεί από τη FIFA, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις.

Πρόκειται για τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα, Μήτρογλου, Αβραάμ, Χολέμπας και Σάμαρη, ενώ σε αυτούς μπορούν κάλλιστα να προστεθούν και οι Μεντζανί και Μπονγκ εφόσον προκριθούν από τα μπαράζ η Αλγερία και το Καμερούν αντίστοιχα.

Με τις ομάδες να έχουν ζητήσει από τη FIFA να αμείβονται με 2.000 ευρώ για κάθε μέρα που βρίσκεται ο κάθε παίκτης τους από την προετοιμασία έως και το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουν στη Βραζιλία, μπορεί με 9 διεθνείς ο Ολυμπιακός να πλησιάσει ή ακόμη και να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ στα ταμεία του.

Τονίζεται πως ο Κάμπελ που έχει ήδη προκριθεί με την Κόστα Ρίκα δεν υπολογίζεται καθώς είναι παίκτης της Αρσεναλ δανεικός στον Ολυμπιακό.

Πηγή:contra.gr