Το πιάνει και με το δεύτερο χέρι

ÔÅËÉÊÏÓ ÄÉÇÐÅÉÑÙÔÉÊÏÕ ÊÕÐÅËÏÕ ÌÐÁÓÊÅÔ ÌÅÔÁÎÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÊÁÉ ÌÉÍÅÉÑÏ ÓÔÏ ÓÁÏ ÐÁÏËÏ ÔÇÓ ÂÑÁÆÉËÉÁÓ

Έτοιμος να γίνει… πλανητάρχης είναι ο Ολυμπιακός. Απόψε (17:30) αντιμετωπίζει την Πινέιρος Σκάι και εφόσον υπερασπιστεί το +11 του πρώτου αγώνα παίρνει το Διηπειρωτικό.

Η μισή δουλειά έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η υπόλοιπη θα πρέπει να γίνει σήμερα το απόγευμα (17:30, ANT1) από τον Ολυμπιακό απέναντι στην Πινιέιρος Σκάι για να κατακτήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο, μοναδικό τρόπαιο που λήγει από τη συλλογή του.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν μία καλή προίκα, το +11 (81-70) από τον πρώτο αγώνα. Τους αρκεί να την υπερασπιστούν, αφού ακόμη και με ήττα με 10 πόντους παίρνουν τον τίτλο. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να παίξουν… συντηρητικά και θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο εμφατικά νικώντας για δεύτερη φορά τους Βραζιλιάνους.

Και γιατί να μην το θέλουν; Άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής και ο Ολυμπιακός πλέον γνωρίζει καλύτερα τον αντίπαλο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εστιάσει περισσότερο στην αντιμετώπιση των περιφερειακών σουτέρ των πρωταθλητών Λατινικής Αμερικής, ειδικά των Στόλγουορθ, Μπορατσίνι και Ταβερνάρι, ενώ επικίνδυνος είναι και ο Σμιθ. Από την άλλη, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τη δεδομένη υπεροχή τους στη ρακέτα και να ελέγξουν το ρυθμό εκμεταλλευόμενοι όμως όσες ευκαιρίες τους δοθούν να τρέξουν, όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι.

Πηγή:sport-fm.gr