Πρώτη Προπόνηση Για Καββαδά Με Θρύλο!!!

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό έκανε ο Καββαδάς. Ευτυχισμένος ο παίκτης καθώς ήρθε στον σύλλογο της καρδιάς του, στην ομάδα που ήθελε να παίξει μπάσκετ. Δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

ÊÁÂÂÁÄÁÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2013-2014) KAVADAS OLYMPIAKOS - GALATASARAY (EUROLEAGUE 2013-2014)

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/11) ο Βασίλης Καββαδάς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Ευρώπης από τον Πανιώνιο θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Μαυροειδή στο ρόστερ, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν) δεν υπολογίζεται από την ομάδα.

Ο 22χρονος σέντερ θα έχει τον ρόλο του “τέταρτου” σέντερ στο ρόστερ. Θα βοηθήσει στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων και όποτε χρειαστεί θα πάρει τις ευκαιρίες του, βοηθώντας τους ερυθρόλευκους και στα επίσημα παιχνίδια. Ο Βασίλης Καββαδάς βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής και θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να αφομοιώσει τα συστήματα και την τακτική της ομάδας. Για αυτόν τον λόγο δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο (30/11) κόντρα στον Άρη στο ΣΕΦ. Από θέμα φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος!

Ο νεαρός Έλληνας διεθνής, ο οποίος συμμετείχε με την Εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, φημίζεται για την δύναμη και τις ικανότητες του στην άμυνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον γνωρίζει αρκετά καλά, καθώς συνεργάστηκαν στο παρελθόν μαζί στον Πανιώνιο και έχει σε εκτίμηση τις δυνατότητες του παίκτη, τον οποίο και θεωρεί εξελίξιμο. Ο Βασίλης Καββαδάς είναι ευτυχισμένος με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο γιατί πήρε μεταγραφή στους Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και επειδή πλέον ανήκει ως αθλητής στον σύλλογο της καρδιάς του, στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί, στην ομάδα που ήθελε να παίξει. Ως γνωστόν στο παρελθόν αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού, καθώς περίμενε την στιγμή που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Το όνειρο του έγινε και πραγματικότητα! Καλή αρχή ευχόμαστε και να είναι υγιής!

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…