Περπέρογλου: «Όχι παρατράγουδα όπως πέρσι»

perperoglou-osfp_1

Συμπαράσταση χωρίς παρατράγουδα ζητεί ο Στράτος Περπέρογλου από τους φίλους του Ολυμπιακού για να ωθήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

«Τον κόσμο τον θέλουμε κοντά μας. Μας δίνει μεγάλη βοήθεια και ώθηση. Θέλουμε να μη γίνονται τα παρατράγουδα που έγιναν πέρσι. Θέλουμε να είναι δίπλα μας για να μας βοηθά σε όλα τα ματς», δήλωσε στον «Γαύρο» εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ.

Η σεζόν ακόμη καλά-καλά δεν άρχισε και ο πολύπειρος φόργουορντ δεν βιάζεται να δει… μακριά. «Οι στόχοι για τον Ολυμπιακό είναι πάντα οι ίδιοι. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, οπότε μένει να δούμε πώς θα αποκτήσουμε χημεία στο γήπεδο, ώστε να ανταποκριθούμε σε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Όταν κοιτάς πολύ μακριά κινδυνεύεις να χάσεις το στόχο σου. Είναι φυσικό μέσα σε μία χρονιά με τόσα πολλά παιχνίδια να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το σημαντικό είναι τι θα γίνει από το Μάιο και ύστερα. Θέλουμε να είμαστε τότε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τους τίτλους που έχουμε βάλει στόχο», ανέφερε.

Για τη μετ’ εμποδίων προετοιμασία της ομάδας του, είπε: «Εμείς δεν είχαμε καθόλου χρόνο, αλλά ευελπιστούμε με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να είμαστε σε καλή κατάσταση και να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο τις υποχρεώσεις μας».

Τέλος, για το γεγονός ότι θα έχει νέους… παρτενέρ στη θέση «3», Λοτζέσκι και Παπαπέτρου, είπε: «Θα προσπαθήσουμε και οι τρεις μαζί να καλύψουμε τη θέση του σμολ φόργουορντ. Πιστεύω πως είναι αξιόλογοι αθλητές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Ματ είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο, ενώ ο Ιωάννης είναι πολύ μικρός αλλά έχει το μέλλον μπροστά του. Ελπίζω να βοηθήσω εγώ αυτούς κι αυτοί εμένα ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».