Πανικός Στο Βελιγράδι Ενόψει Παναθηναϊκού

Αποκλεισμένη η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr!!!

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!          Red Agent7 Και Στο Facebook…

sam_1091_converted

Σε ειδικά μέτρα προστασίας της αποστολής των Πρασίνων έχει προχωρήσει η Αστυνομία του Βελιγραδίου. Γνωρίζοντας την αντιπάθεια που φέρουν τα Αδέλφια μας για την ομάδα του λαγού έχει αποκλειστεί το ξενοδοχείο όπου βρίσκονται και μόνο με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας περνάς από εκεί.

Άλλωστε είναι γνωστή από καιρό η υποδοχή που θα λάβουν σε λίγες ώρες στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα και για αυτό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα τους συνοδεύσουν και θα τους περιμένουν να τους γυρίσουν πίσω στο ξενοδοχείο που φιλοξενούνται.

Πάρτε Το Χαμπάρι!!!       Παντού Είναι Πειραιάς!!!

Ο πονοκέφαλος για την αστυνομία του Βελιγραδίου δεν τελειώνει με το τέλος της αποψινής αναμέτρησης καθότι αύριο είναι το μεγάλο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν και εκεί έχουν να φοβούνται άλλα.

Καλή τύχη στα Αδέλφια μας και παρακαλώ πολύ την Ομάδα μας αύριο να ασελγήσει επάνω στους Λαγούς μέσα στην Λεωφόρο, να μην βρίσκουν την πόρτα να φύγουν μετά!!!

Απόψε στις 21:30 Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκος

Το μεγάλο ντέρμπι, η μητέρα των μαχών Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν στο ποδόσφαιρο, είναι αύριο στις 19:00

Τα “LIVE” και των δυο αναμετρήσεων στην Επίσημη Σελίδα μου!!!

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!          Red Agent7 Και Στο Facebook…