Ζήσης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

1083754

Σίγουρος για μία πετυχημένη πορεία της Εθνικής στο Eurobasket δήλωσε ο Νίκος Ζήσης. «Δεν φοβόμαστε κανέναν. Εδώ είμαστε για να διακριθούμε», δήλωσε ο 30χρονος γκαρντ.

Σε συνέντευξή του στη Realnews, ο Νίκος Ζήσης μίλησε για:

-τις ήττες από ΠΓΔΜ και Βοσνία στο Ουλμ: «Πρόκειται απλά για παιχνίδια προετοιμασίας, για δυνατές προπονήσεις και τίποτε περισσότερο. Δεν έχουν σχέση με την πίεση του Ευρωμπάσκετ, το υψηλό του επίπεδο, τον έντονο ανταγωνισμό. Συνεπώς, ούτε απαισιόδοξο με κάνει μια ήττα, ούτε υπεραισιόδοξο μια νίκη. Σημασία έχει να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας, να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στη διοργάνωση».

-τα φαβορί για το Ευρωμπάσκετ: «Σίγουρα η Ισπανία, παρά τις απουσίες της, είναι το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Από εκεί και μετά υπάρχουν 7-8 ομάδες που θεωρώ ότι έχουν πιθανότητες για ένα καλό πλασάρισμα. Σαφώς θέλει και τύχη για να φτάσεις ψηλά».

-τον όμιλο της Εθνικής: «Τα πρώτα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας. Σεβόμαστε, εννοείται, και τους Σουηδούς και τους Φινλανδούς, Οι άλλες ομάδες είναι γνωστές. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Εδώ είμαστε για να διακριθούμε, ωστόσο περιμένουμε ένα δύσκολο τουρνουά, του οποίου το σύστημα διεξαγωγής το κάνει ακόμη δυσκολότερο».