Έτοιμος να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλά! #olydin

Έτοιμος να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλά! #olydin

1 ημέρα χωρίζει το Θρύλο από το να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που θα τον οδηγήσει στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και σε ένα παιχνίδι τελικό με την Άρσεναλ για τις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης! Γράφει ο Δημήτρης Παξινός.

olympiacos

Φίλοι μου έφτασε η ώρα! Είναι γεγονός πως μετά το διπλό στο Ζάγκρεμπ ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ας μην μας παρασύρει η χαρά και ξεχάσουμε τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ο σχεδιασμός του Μάρκο Σίλβα εξακολουθεί να αποδίδει μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Μπορεί στο κύπελλο να έμεινε στο Χ με τον Πλατανιά όμως στο πρωτάθλημα πήρε δύο επαγγελματικά διπλά με Ατρόμητο και Βέροια που τον έκαναν να εκτοξευθεί σε σχέση με τους διώκτες του για το πρωτάθλημα.

Ερχόμαστε λοιπόν στο Champions League! Ο Θρύλος είναι έτοιμος να πάρει μία μεγάλη νίκη στην έδρα του έναντι μίας κατωτέρου επιπέδου ομάδας. Αυτό φάνηκε και στο Ζάγκρεμπ αφού παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, οι Κροάτες δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό, ενώ δεν έχουν την φανέλα και τις προσωπικότητες για να αποδώσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο! (εξάιρεση αποτελεί η νίκη με την Άρσεναλ που οι «κανονιέρηδες» έπαιζαν με 10 από το 45’)

olympiacos Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας θα χρησιμοποιήσει την έδρα και το στρατηγικό πλάνο του Πορτογάλου προπονητή για να  υπερισχύσει και να διεμβολίσει την άμυνα με κάθετες αλλά και επελάσεις από τις πτέρυγες. Ίσως κάποιοι να μην έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες τι πρόκειται να γίνει με τη νίκη της ομάδας μας! Λέμε ξεκάθαρα σε ολόκληρη την Ευρώπη πως σας αποκλείουμε έναν από δύο ιστορικότερους συλλόγους ή την Άρσεναλ ή την Μπάγερν! Με το τρίποντο την Τετάρτη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα βλέπει τους υπόλοιπους από τους 9 βαθμούς και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει περάσει. Για να γίνει αυτό και μαθηματικά θα θέλει 1 βαθμό στους δύο τελευταίους αγώνες που ίσως να μην χρειαστεί καν! Επομένως ρίχνουμε όλο το βάρος στο Μόναχο όπου Άρσεναλ και Μπάγερν θα σφάζονται για να μην μείνουν έξω από τον Θρύλο!

Αφού πρώτα ο θεός έρθει η νίκη, η ΟΜΑΔΑΡΑ του Μάρκο Σίλβα πως είμαστε ΕΔΩ, είμαστε στους «16» και έτοιμοι να σας δούμε όλους σαν ίσο προς ίσο στα μάτια αποκλείωντας είτε τη Μπάγερν είτε την Άρσεναλ και προκρινόμενος σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους που έχει κληρωθεί ποτέ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Αναμένουμε λοιπόν την Τετάρτη το βράδυ να μας δικαιώσει ο ΘΡΥΛΟΣ και όλες αυτές οι γραμμές που προς το παρόν είναι θεωρητικές στις 12 το βράδυ της Τετάρτης να γίνουν πράξη! Μέχρι τότε αδέρφια σύγγαυροι, πολλές ερυθρόλευκες ευχές!!!

Επιμέλεια: Δημήτρης Παξινός

Share and Enjoy !

0Shares
0 0