Παγκόσμιος θαυμασμός, το ‘κάναμε κι αυτό δικό μας!

 

86-69.-El-Olympiacos-se-alza-con-la-Copa-Intercontinental

Καλησπέρα πλανητάρχες μου! Ακόμα μια κούπα στολίζει πλέον το τιμημένο τμήμα μπάσκετ του τεράστιου συλλόγου μας. Μια κούπα που έλειπε απ’την τροπαιοθήκη και ήρθε την κατάλληλη στιγμή, την πιο σωστή ώρα. Ένας τίτλος ισάξιος του ονόματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αντάξιος των θυσιών των μεγάλων ηγετών μας, των α/φών Αγγελόπουλων αλλά, αν μη τι άλλο, ανάλογο με το μεγαλείο του πιο παθιασμένου, παθολογικά άρρωστου με την ομάδα του και ιδεολογικά δεμένου με την ιστορία του, κόσμου μας που δεν ξεχωρίζει αποστάσεις, ματς, ώρες και μέρες! 

Αγωνιστικά δεν εχώ να πώ πολλά παρά μόνο ότι όταν πήρε μπρός η μηχανή τα ματς…τελείωσαν! Όλοι οι παίχτες ήταν άψογοι, αρχίζουν πλέον και οι νέοι να βρίσκουν το ρόλο τους στην ομάδα και δίπλα στους Σπανούλη-Λό (ηγετικές μορφές και εμπειρία) τα υπόλοιπα θα γίνουν πιο εύκολα για όλους. Σαφώς και τα δύο ματς με την Πινέιρος Σκάι δεν πρέπει να μας παρασύρουν, κυρίως εμάς τους απ’έξω καθώς η πίεση και οι δυσκολίες της Ευρωλίγκας είναι άλλο επίπεδο ενώ, στα εντός Ελλάδας και δη στην Α1, ο «αιώνιος» δεν είναι ποτέ μόνος. Για αυτό το λόγο το Διηπειρωτικό αποτελεί ακόμα ένα εμβόλιο τόνωσης της ψυχολογίας της ομάδας αλλά ταυτοχρόνως βάζει και τους νεοαποκτηθείς παίχτες στο πετσί της ομάδας και των μεγάλων απαιτήσεων της.

Πλεόν μετράμε αντίστροφα για την επίσημη έναρξη της σεζόν, όλοι οι παίχτες πλήν Λό, είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι για να τα δώσουν όλα στο παρκέ για τους εαυτούς τους, τους συμπαίχτες τους, την διοίκηση, την ΟΜΑΔΑ, τον κόσμο. Ξέρουμε τις δυσκολίες αλλά αυτή η ομάδα έχει βάλει στόχο να βάζει δύσκολα μόνο στις στατιστικές υπηρεσίες και στους αντιπάλους κι αυτό θα κάνει και φέτος. Εμείς που αγαπάμε την ομάδα οφείλουμε να ‘μαστε δίπλα της φρουροί της και προστάτες της σε κάθε δυσκολία που, όπως σε όλες τις ομάδες μέσα στην σεζόν, ενδέχεται να προκύψει.

ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Υ.Γ: Ο Σπάν κερνάει πόνο ακόμα!

Υ.Γ1: Στη χώρα του καφέ ακούστηκε ξανά το ‘ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ’! Περηφάνια και συγκίνηση!

Υ.Γ2: Το διαμάντι του ελληνικού μπάσκετ έχει σεκιούριτι κάτι γκρί ανθρωπάκια.