Ο ένας ζητά τον ουρανό με τ’άστρα κι ο άλλος κτυπά παλαμάκια απ’την χαρά του!

Basketball-money

Καλό μήνα και καλή βδομάδα αδέρφια! Καιρό να τα πούμε καθώς βαρέσανε οι ζέστες κατακέφαλα, οι παραλίες είναι υποχρεωτικές και μετά από ένα μικρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την σελίδα μας (ίσως η αλήθειες να πονάνε κάποιους και να αποφασίζουν να χακάρουν αυτούς που τα λένε) χάσαμε λίγο την επαφή μας.

Στα αμιγώς καθημάς τώρα, δύο είναι τα θεματάκια που θα θίξω σήμερα. Ο ένας είναι ο νέος Παπαπέτρου κι ο άλλος ο παλιός Παπαλουκάς. Κοινός παρανομαστής τους, το χρήμα. Δεν λέω καλό το χρήμα ειδικά αν ο άλλος το αξίζει αλλά μην πάμε και στο άλλο επίπεδο. Ας τα δούμε ένα-ένα ξεκινώντας με το ‘Αμερικανάκι’.

 Ο μικρός, Γιάννης Παπαπέτρου  που αγωνίζεται στο Τέξας, φέρεται να την είδε νέος Κλέιζα και είπε να εξασφαλίσει από τώρα τις ανάγκες του ζητώντας συμβόλαιο με τρελές αποδοχές κάνοντας μας να συλλογιστούμε εάν οι Σλούκας, Μάντζαρης, Κατσίβελης και λοιποί είναι Πρωταθλητές Ευρώπης ή αν αγωνίζονται σε ερασιτεχνική ομάδα. Γιατί οι προαναφερθέντες ήταν άνγωστοι μέχρι πρώτινως στο ευρύ κοινό αλλά πλέον είναι παίχτες-κλειδιά στην ομάδα τους αλλά και στην Εθνική Ανδρών που πάνω απ’όλα σέβονται αυτούς που τους έδωσαν αυτήν την αναγνωρισιμότητα! Και μιας κι ο πατέρας του νεαρού ήταν πρώην παίχτης του βάζελου σύν το ότι ο Δημητράκης, που ξαφνικά δίνει χρήματα δεξιά κι αριστερά (άραγε ο ισολογισμός της ΚΑΕ του πόσο είναι;), δίνει 1,5 εκ για 4 χρόνια στον νεαρό ας τον πάρει κι ας τον βάλει να καθαρίζει το γήπεδο!

 F6C21800271455CA5354977B0B346A1E

Ο άλλος, ο γνωστός ‘Ολυμπιακάρας’, κέρδισε σήμερα (5/8) την δικαστική μάχη με τον Ολυμπιακό μας και πρέπει να του καταβληθούν 1,75 εκ. ευρώ αποζημίωση (οφειλόμενα, τόκοι, δικηγόροι). Και όσο κι αν κάποιοι, σωστά, πουν πως αφού είχαν συμφωνήσει και υπογράψει συγκεκριμένο συμβόλαιο τότε πρέπει να πληρωθεί άλλο τόσο καραγκιόζης είναι πλέον στα μάτια του κόσμου ο Παπαγάλος. Και είναι όντως παλιά αμαρτία που στοιχίζει στην ομάδα και δη στους προέδρους μας λεφτά καθώς απ’αυτά μπορούσαν να επενδύσουν σε 2-3 νεαρά ταλέντα. Αλλά δεν παύει στο να κάνει ακόμα πιο αντιπαθή στην ευρύ οικογένεια του ΘΡΥΛΟΥ αυτόν τον ‘κύριο’ που έφαγε ψωμί και χρήμα απ’την ομάδα ‘του’ για να πάρει ένα κύπελλο Ελλάδος και να χεστεί στο ΟΑΚΑ στερώντας μας και το πρωτάθλημα με 2 χαμένες βολές στο τέλος την σεζόν 2010-11. Ας κοπιάσει ΣΕΦ μια βόλτα να δεί πως παίζονται τα παλαμάκια κι ας δει τις 2 σερί ευρω-κούπες φορώντας τα αιματωμένα (απ’το πολύ το….γλέντι) βρακιά της αγαπημένης του ΤΣΣΚΑ!

 teo_pap

Υ.Γ 1: Σύρτε τους πακέτο Βάζελο-ΕΣΑΚΕ σε Ευρωπαικά Δικαστήρια! Μην ξανά σηκώσουν μύτη τα λαμόγια! Βρωμισμένος σύλλογος και πρόεδρος που αξίζει και ΠΡΕΠΕΙ να έχει καταστροφικό τέλος!

Υ.Γ 2: Εμπιστοσύνη στην ομάδα, τα διαρκείας είναι η απάντηση ΕΜΑΣ προς τους απέναντι και το ευχαριστώ στους μάγκες προέδρους και καλαθοσφαιριστές μας!