Οι κομμάντος και ο θρύλος τους!

1049042_0

Χαιρετώ και πάλι γαυρόνια και καλή Κυριακή σε όλους. Ακόμα μια νίκη για τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη έδρα και το σερί καλά κρατεί (δεν μας απασχολεί και τόσο όμως). Έχει καταντήσει κουραστικό πλέον για τους αντιπάλους να ΞΕΡΟΥΝ πως ότι και να κάνουν στο τέλος θα τους μένει η προσπάθεια. Ρε μπας και το ‘χουν βάλει σαν στοίχημα οι δικοί μας να δίνουν χάντικαπ σε όποιον παίζουμε όπου παίζουμε και μετά….τέλος η παράσταση;

Φυσικά η σεζόν ακόμα είναι στην αρχή όμως κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα παραγνωρίσεις όπως το γεγονός ότι ακόμα και σε κακή μέρα η ομάδα μας βρίσκει χίλιους και ένα τρόπους να φέρνει τα ματς στα μέτρα της και να τα καθαρίζει είτε με θρίλερ είτε με συνοπτικές διαδικασίες. Παράλληλα επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που τονίζαμε στην αρχή της σεζόν για το τρομερό σε βάθος ρόστερ που διαθέτει στα χέρια του ο κόουτς Μπαρτζώκας. Στο προψεσινό μάτς (22/11) ο ΘΡΥΛΟΣ μπήκε όπως μας συνηθίζει τα τελευταία 3-4 ματς. Νωθρά, με αβίαστα λάθη και χαλαρή άμυνα. Γεγονός ανησυχητικό μεν αλλά ταυτόχρονα και λογικό καθώς πρώτιστος στόχος την δεδομένη στιγμή είναι το αποτέλεσμα, πράγμα που δηλώνουν άπαντες στο μεγάλο λιμάνι.

Όταν στο 24’ η διαφορά πήγε στο +11 για τους Ισπανούς το μάτς…είχε ξεκινήσει για τα καλά! Ο μπομπέρ Λοτζέσκι έδωσε το σύνθημα και μαζί με την ατσαλένια άμυνα των ερυθρολεύκων άρχισαν να ροκανίζουν την διαφορά. Κάπου εκεί η ιστορία γνωστή με τον πρωταγωνιστή να έχει ονοματεπώνυμο: Βασίλης Σπανούλης. Ο ζωντανός θρύλος της ομάδας, ο αρχηγός και ηγέτης αυτής της μοναδικής οικογένειας που έχουν φτιάξει οι Αγγελόπουλοι (και επιβάλλεται να προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού άπαντες γύρω απ’την ομάδα), ανέλαβε να υπενθυμίσει σε όλους -και ειδικά στους Ισπανούς- γιατί θεωρείτε ο κορυφαίος των κορυφαίων διαλύοντας κάθε σύστημα της Μάλαγα είτε εκτελώντας τους απ’τα 6,75μή μοιράζοντας πάρε- βάλε ασίστ στους συμπαίχτες του.

Εν κατακλείδι, η ομάδα μας χρειάζεται ακόμα δουλεία και αυτό το γνωρίζουν τόσο το τίμ όσο και οι ίδιοι οι παίχτες όμως με την σωστή και μεθοδική δουλεία που γίνεται στην ομάδα ξέρουμε και ανμένουμε πως όταν αρχίσουν τα κρίσιμα ματς το κόκκινο εξπρές θα έχει τις μηχανές στο φούλ. Η πρόκριση στους 16 της Ευρωλίγκας δίνει χρόνο στην ομάδα να ηρεμήσει αλλά και να δουλέψει απερισκπετά πάνω στις αδυναμίες της μέχρι το ημερολόγιο να γράψει 23/12/2013. Το πρώτο στοίχημα δεν είναι μακρυά και ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Μέχρι τότε είμαστε βέβαιοι πως ο Ντάντστον θα βρεί συμπαραστάτες στην ρακέτα, η άμυνα θα αποκτήσει περισσότερη διάρκεια και τα κενά διαστήματα θα μειωθούν στον επιθυμητό βαθμό. Τέλος, ευχαριστούμε ΘΡΥΛΕ που ομορφαίνεις τα βράδια μας!

ΥΓ: Κάποιοι γράφουν και λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι σε φόρμα. Δηλαδή όταν θα ρολάρει τι θα γράψουν;

ΥΓ1: Όσοι καλοθελητές ‘οπαδοί’ του Ολυμπιακού περιμένουν ήττα της ομάδας μας για να βγάλoυν τα αποωθημένα τους στον Μπαρτζώκα θα μας βρούν μπροστά τους.

ΥΓ2: Με το καλό να εμπλακείς στα ποδοσφαιρικά δρώμενα ‘εφευρέτη’. Θα δείς τα ίσια ανάποδα!