Ας γίνει κι ο κόσμος ένας πραγματικός πρωταθλητής!

581860_10151970056203289_1550749500_n

Καλή και ξέγνοιαστη Κυριακή να έχετε φίλοι/ες. Αυτές τις μέρες, βλέποντας τον ντόρο που δημιουργήθηκε και εξακολουθεί να υφίσταται γύρω απ’το όνομα του Κ.Παπανικολάου, επιβεβαιώνεται η διαπίστωση ότι σαν την ψυχοσύνθεση του γαύρου αλλά και γενικά του Έλληνα οπαδού, δεν υπάρχει πουθενά αλλού!

Αυτό δεν το λέω εγώ σαν RunAndGun7 αλλά όλοι οι λογικοί άνθρωποι ανάμεσα τους και γνωστοί αθλητικογράφοι ΚΑΙ του Ολυμπιακού. Όλος ‘τυχαίως’, βλέποντας και διαβάζοντας όλα τα σχόλια και απόψεις των οπαδών μας σε διάφορα σάιτς προσπαθώ να καταλάβω εάν μιλάμε για τον back2back European Champion (το γράφω αγγλικά μπας και το συνειδητοποιήσουν κάποιοι) ή για τον κυπελλούχο Ελλάδας 2010-11.

Θυμήθηκα ένα απ’τα λίγα συνέδρια της 7 που πήγα και σηκώθηκα και έφυγα γιατί –άκουσον άκουσον- οι Αγγελόπουλοι είναι άχρηστοι και ανίδεοι σαν πρόεδροι αυτού του συλλόγου επειδή (κρατηθείτε) δεν αφήνουν κάποιους ‘οπαδούς’ μας να μπουκάρουν ελεύθερα σε μεγάλα ματς του Ολυμπιακού όπως κάνει απ’την αντίπερα όχθη η οικογένεια μαστούρηδων και τραμπούκων Γιαννακόπουλων. Μάλιστα φίλοι/ες, αυτοί είμαστε, έτσι σκεφτόμαστε!

Γουστάρουμε να κράζουμε και να προστάζουμε, να απαιτούμε και να ζητούμε ότι θέλουμε αλλά για ΣΕΦ…δεν βαριέσαι! Καραΐσκάκη δίπλα, εκεί όπου γονάτισαν Καβάλες, Μπαόκια και βαζέλες. Εκεί όπου στην Ευρώπη, για 19 χρόνια , κάνουμε 2 βήματα μπροστά και 22 πίσω!  Όχι δεν κράζω τον ποδοσφαιρικό μας Ολυμπιακό, για μένα όλα τα τμήματα μας ίσα και όμοια είναι. Κράζω και γιουχάρω αυτούς που φωνάζουν για οφσάιντ σε αντεπίθεση του μπασκετικού Ολυμπιακού και ξαφνικά γίνονται και κριτές των προέδρων που δεν δίνουν λευκές επιταγές σε παίχτες (σάμπως και με το χρήμα είδαμε προκοπή τότε). Αυτούς που όντας εκτός ομάδας τα βλέπουν όλα απλά και εύκολα.

Πριν πάρουμε τον Χάινς πόσοι τον γνώριζαν και τι έλεγαν όταν ήρθε; Ο Τόμιτς της Μπάρτσα, που αρέσει γενικά σαν παίχτης, που αγωνιζόταν και πέρασε απαρατήρητος; Real Madrid! Οι Ντέιβις, Λάμπε πότε έκαναν όνομα και ξαφνικά ‘πρέπει’ οι Αγγελόπουλοι να δώσουν 1,5 εκ για να τους φέρουν; Εγώ θυμάμαι τον Λάμπε να χαρακτηρίζεται ως άμπαλος πριν 2 χρόνια σε μεταξύ μας αγώνα και στη συνέχεια να φτιάχνει το όνομα του. Ο Ολυμπιακός κύριοι/ες δεν θέλει ονόματα, θέλει παίχτες που να συμπληρώνουν κατάλληλα τον σχεδιασμό της ομάδας. Παίχτες που θα παίζουν για το σύνολο, παίχτες που θα γυαλίζει το μάτι τους! Απ’τους προέδρους ένα πράγμα θέλω…επενδύσεις σε 2-3 νεαρά ταλέντα (το θεωρώ αναγκαίο). Τα υπόλοιπα είναι εγγυημένα!

Καλοδεχούμενη η κριτική, πάντα θα υπάρχει…δυστυχώς εμείς όμως λατρεύουμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα με την πρώτη) στραβή κίνηση ή αποτέλεσμα. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και στο κάτω κάτω τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο! Για αυτό αν κάποιοι δεν γουστάρετε τους α/φους Αγγελόπουλους, τουλάχιστον στηρίξτε τους παίχτες της ομάδας ΜΑΣ!  Γιατί το να σε αποκαλούν ΘΡΥΛΟ και να το επιβεβαιώνεις  θέλει μεγάλα καρύδια και αντοχές…Και οι αποδείξεις γράφουν επάνω Κων/πολη-Λονδίνο 2012-2013!

 Υ.Γ 1: Οι Χάινς, Παπ είναι επαγγελματίες αθλητές όπως όλοι. Τους δόθηκε η ευκαιρία ΚΑΙ το χρήμα και το άρπαξαν απ’τα μαλλιά. Οι πρόεδροι αναγνώρισαν την αξία τους, τους προτάθηκε αναπροσαρμογή αλλά χάραξαν την πορεία τους. Δικαίωμα τους.

 Υ.Γ 2: Να δένεις στο λιμάνι τον Σπανούλη με ένα σεβαστό ποσό και κάποιοι να νομίζουν πως οι Αγγελόπουλοι τα δίπλωσαν και δεν θα ενισχύσουν την ομάδα. Πέτγουευ, Σίμονς, Ντάντστον, Μπέγκις και έπεται ρελάνς στις θέσεις που πρέπει.

 Υ.Γ 3: Τον Μάη θα αρχίσουμε πάλι το ‘για πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι’ σε τυχόν νέες κατακτήσεις; Εύλογη απορία.

Υ.Γ 4: Οι δηλώσεις Γκέτσε δεν με ενόχλησαν…εδώ με Ίβκοβιτς δεν έδειξε κάτι, με Μπάρτζω τι να δείξει; Αλλά ο Πέρο είναι μια απόδειξη του πόσο λανθασμένα κριτήρια εμείς οι απ’έξω μπορεί να βγάλουμε! Κρίμα Πέρο και ήσουν απ’τους συμπαθείς της εξέδρας..

 ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΑΧΟ!