‘Αρπαγή’ για…γέλια!

787935

Σαν Ολυμπιακοί μάθαμε να σεβόμαστε μέσα και έξω απ’το γήπεδο παίχτες αλλά και αντιπάλους τίμιους και καθαρούς. Ο λαός του Θρύλου δεν ξεχνά εύκολα όμως κύριοι/ες. Και βεβαίως αναφέρομαι στην μεταγραφή του Λούκα Μαυροκεφαλίδη στον αιώνιο αντίπαλο, τον βάζελο.

Και μιας και μάθαμε να μιλάμε με αποδείξεις ξεκινάμε! Σάββατο, 09 Ιουλίου 2011 στο γκαζέτα: Τόσο χρόνια στον Ολυμπιακό ήθελες πολύ, αλλά πέραν των δύο Κυπέλλων, δεν καταφέρατε να πάρετε ένα πρωτάθλημα. Tι έφταιξε;
«Με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια σαν ομάδα ήμασταν αποτυχημένοι όλοι μας. Αν δεν υπήρχαν “βρομιές” που γίνονται κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά. Θεωρώ πως μας στερήθηκαν πρωταθλήματα».
Δηλαδή συμφωνείς με την άποψη των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου που έκαναν την ίδια αναφορά στην ανακοίνωσή τους;
«Φυσικά. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Είναι τόσο καθαροί και σωστοί και πραγματικά δεν ξέρω πώς μπλέκουν τόσο σωστοί άνθρωποι με όλους αυτούς που δεν είναι καθαροί και δεν έχουν φύγει. Δεν έχω καμία δύναμη πλέον ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας να βοηθήσουν αυτούς τους δύο ανθρώπους. Και μόνο το ότι μένουν σε αυτόν τον χώρο με όλα αυτά που γίνονται λέει πολλά. Δείχνει πόσο αγαπάνε την ομάδα. Ούτε τα λεφτά έχουν σκεφτεί ποτέ ούτε τίποτα. Αυτό και μόνο λέει και δείχνει πάρα πολλά και πόσο αγαπάνε την ομάδα. Και αυτοί αντέχουν. Δεν υπάρχουν λέξεις για τους Αγγελόπουλους».

Μάλιστα! Ο Λούκας Μαυροκεφαλίδης ‘ο φίλαθλος της ομάδας’ αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για να ντυθεί στα χρώματα του βόθρου και της ντροπής. Αλλά ξέρετε τι; Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό…και οι Αγγελόπουλοι έμαθαν να μην υποκύπτουν σε διάφορα παιχνίδια (κυρίως οικονομικά) πλέον. Έπαθαν και έμαθαν! Και ο κάθε Λούκας ή ο κάθε McDonalds Σχορτσιανίτης δεν θα δούν ούτε θα νοιώσουν ποτέ την απόλυτη αποθέωση με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος…Μικροί άνθρωποι με κοντή μνήμη!

Και μιας και εδώ μιλάμε και για το μπάσκετ σαν άθλημα ας πάμε και στα αμιγώς αγωνιστικά. Ο Μαυροκεφαλίδης δεν είναι ούτε θα γίνει ο παίχτης που θα κάνει την διαφορά…έχει καλά στοιχεία αλλά τίποτα παραπάνω. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κρίση και οι πλείστοι ποτέ δεν ενθουσιάστηκαν με την προοπτική επιστροφής του. Και στο τέλος όχι μόνο χάρηκαν που δεν ήρθε αλλά ο άτιμος μας έσκασε στα γέλια! Εκεί στην Πράσινη πραγματικά η….ζάχαρη πέφτει σύννεφο! Δεν εξηγείτε αλλιώς το τραγικό τους πρωτοσέλιδο (10/7).

Κάτι σαν το περυσινό με τον McDonalds Σχορτσιανίτη παρουσιάζει η ‘τρελά σε πωλήσεις’ Πράσινη, τον αξιολάτρευτο Λούκα! Ρε ηλήθιο άτομο δεν ήξερες..δεν ρώταγες; Αλλά τι λέω…’οι βρομιές’ που έλεγες δεν άλλαξαν, ίδιες είναι ρε παλιάτσε! Άντε καλή αντάμωση και με σένα…μην φουσκώσει ο κώλος σου στα χάπια και τρέχουμε!

Στον Θρύλο αγωνίζονται όσοι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ και στο τέλος ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ! Η ασέβεια και η περιορισμένη έκταση μνήμης…ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ με κούπες ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ! Αυτός είναι ο Ολυμπιακός μας!

Υ.Γ 1: Στην φωτογραφία ποιά απ’τα τα ακόλουθα 3 έγιναν στο ΟΑΚΑ:
Α) Επιθετικό φάουλ
Β) Βήματα
Γ) Κάτι θα βρήκαν οι γκρί

 

RunAndGun7