Όχι άλλο κάρβουνο…!

oyranos

Το πάει πολύ καλά τον σχεδιασμό της καινούργιας σεζόν η διοίκηση. Όμως, δεν μπορώ να μην καταθέσω τον προβληματισμό μου για μια θέση όπου πονάμε αποδεδειγμένα. Αυτή του αμυντικού χαφ….

Και μπαίνω στο ζουμί. Λιούμπομιρ Φέϊσα. Το ταίρι του Γιάννη Μανιάτη στην μεσαία γραμμή μας, ήρθε σαν ταλέντο από την Παρτιζάν Βελιγραδίου, αλλά δεν με πείθει καθόλου. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα μαζί του σαν χαρακτήρας, αλλά εδώ μιλάμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  και όχι για…προξενιές. Μάλιστα, μιλάμε για μια φοβερά επιθετική ομάδα που σχηματίζεται και η οποία για να κάνει επιτέλους το πολυπόθητο κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, πρέπει να έχει ένα Τουρέ που λέει ο λόγος στον ασβέστη του κέντρου. Δυστυχώς, ο Λιούμπομιρ ΔΕΝ είναι ούτε κατά διάνοια τέτοιος. Είναι ένας καλούτσικος παίκτης να δώσει την μπάλλα στα 2 μέτρα, αλλά μέχρις εκεί. Αργός, χάνει πάρα πολύ συχνά τον παίκτη του στα στημένα ειδικά και αυτό. Ε, αυτό, δεν πρέπει να έχει θέση τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας.

 ολυμπιακος

Μακάρι να ήμουν ο μόνος με αυτές τις απόψεις, αλλά όταν μιλάς με 100 οπαδούς μας και οι 90 σου λένε πανηγυρικά ”ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ”, ε, δεν μπορεί να είμαστε όλοι τρελλοί. Για αυτό, καλό θα ήταν ορισμένοι δημοσιογράφοι να αφήσουν την σπέκουλα και τα ψέμματα. Είμαστε στο 2013 και δόξα τον Θεό, η τεχνολογία επιτρέπει να έχουμε άμεση αντίληψη για κάποια θέματα. Ο Θρύλος μας έχει κάνει άλμα προόδου το φετινό καλοκαίρι και θα είναι κρίμα και άδικο να έχει ένα κέντρο που δεν κόβει ούτε με..βαλέ. Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι ο Σάμαρης ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ παίκτης από τον Σέρβο.

Βαγγέλαρε, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε το, να μην μας χωράει ούτε το Μαρακανά!!!