Όπως το είπε ο ”βρώμικος Χάρυ”…

ellada_sxolio_140913

Μεγάλο θράσος έχουν τελικά τα άτομα. Μιλάμε για ρεσιτάλ θράσους ανακατεμένο με τρέλλα. Βέβαια, με γιωτά πρόεδρο τι να περιμένεις θα μου πείτε, αλλά και πάλι ρε παιδιά, είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου.

Είχαμε λοιπόν έναν  ”δημοσιογράφο” της κακιάς ώρας φίλα προσκείμενο στην βαζέλα και γνωστό είρωνα με πέρασμα από την Κρατική Ραδιοφωνία, να ποστάρει μετά την ήττα από την Φινλανδία σχόλιο με φωτό του Αγκωνίδη και να σχολιάζει επί λέξη ”άντε τώρα να γλείψετε τα @@@@ του μήπως και γυρίσει και δούμε προκοπή, γιατί με τους kill bill και τα γατάκια θα έχουμε δράματα”.

Γνωστός ανεγκέφαλος και γραφικός, έβγαλε τα απωθημένα του από τις ατέλειωτες σφαλιάρες που έχει δεχθεί από τον ΘΡΥΛΟ μας , σε αγώνα της Ελλάδας, στην οποία ΕΛΕΙΠΕ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ το ”καλό παιδί” της ομαδούλας του! Μάλιστα, κύριοι. Έκρινε τον back2back και MVP της Ευρώπης Βασίλη Σπανούλη και ουσιαστικά προσέβαλε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδος πλήν 10 βλαμμένων τυφλωμένων οπαδίσκων -αγαπητικών της κυρίας Διαμαντίδη, ένας κάποιος…Νιάου!!!

Μόλις χθές, δημοσίευμα του εμμετικού vazeletta  έκανε λόγο για πρωτιά Σπανούλη στον τομέα των λαθών στο εν εξελίξει Ευρωμπάσκετ. Μάλιστα, αδέρφια. Έτσι απλά όπως το διαβάζετε. Τώρα βέβαια το ότι απόντων και άλλων εναλλακτικών, όλες οι μπάλλες περνούσαν από τα χέρια του, έτρωγε ξύλο με την σέσουλα, και στο ματς με τους Σλοβένους  ΜΟΝΟΣ του γύρισε το ματς από τους -26 με την αυταπάρνησή του σε άμυνα και επίθεση, είναι ψιλά γράμματα για τους διανοητικά καθυστερημένους συντάκτες του εν λόγω βρωμοσάϊτ…..

 

Ειλικρινά, λυπάμαι τους σύγγαυρους που νομίζουν ότι ”ενημερώνονται  αντικειμενικά” από τους πάσης φύσεως κυρ-γκαζέτες.Κι εδώ, έρχεται να βρεί εφαρμογή η ρήση του βρώμικου Χάρι, κατά κόσμον Κλίντ Ίστγουντ, που έλεγε ότι ”η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Καθένας έχει και από μία”…..