Δεν μας χωράει το σύμπαν…

 

Ψάχνομαι πολύ, φίλοι μου. Σερφάρω στο διαδίκτυο, ανοιγοκλείνω σελίδες, αλλά μάταια. Τζίφος, ρε παιδί μου. Προσπαθώ να βρώ κάποιον άλλο σύλλογο με τόσες επιτυχίες, σε τόσα διαφορετικά αθλήματα, αλλά δεν…

Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό μας, αδέρφια. Θέλω να πώ ,ότι αρκετές ομάδες έχουν π.χ. πολύ καλές ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (Μπάρτσα, Ρεάλ), και πολλές μόνο στο ποδόσφαιρο (Μάντσεστερ, Μίλαν, Ντόρτμουντ κλπ)

Όμως ,το να διατηρείς τμήματα σε Πρωταθληματικό επίπεδο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, κλασσικό και υγρό στίβο, αυτά μόνο ο Θρύλος τα κάνει! Η αθλητική σεζόν που μόλις μας άφησε, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για το παραπάνω μου ”αξίωμα”. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μετρήστε μαζί μου….

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ:

Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος 2 κούπες

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ:

Πρωτάθλημα Ευρώπης 1 κούπα

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ:

Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λίγκ Κάπ 3 κούπες

ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:

Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος 2 κούπες

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος 2 κούπες

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

Κύπελλο Ελλάδος 1 κούπα

ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΑΝΔΡΩΝ:

Πρωτάθλημα Ελλάδος 1 κούπα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΕΩΝ Κ20:

Πρωτάθλημα Ελλάδος 1 κούπα

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 12+1 ( 😉 ) κούπες έπιασαν λιμάνι. Πολύτιμο και άφθονο το μέταλλο για τον Αυτοκράτορα του Ελληνικού Αθλητισμού. Για αυτό, είναι χρέος μας σαν οπαδοί να συμπαραστεκόμαστε σε ΟΛΑ τα αθλήματα του δαφνοστεφανωμένου εφήβου, αναλόγως βεβαίως και της οικονομικής δυνατότητας του καθενός μας, σε τόσο δύσκολες εποχές. Οι διοικήσεις μας, εξάλλου, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κυκλοφορούμε με το κεφάλι ψηλά. Ας είμαστε λοιπόν εκεί, στις γηπεδικές μας επάλξεις, για να συνεχίσουμε να τραγουδάμε με πάθος ”ΟΕΟΕΟΕ, ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ”!!!!

 

RedBoss7