Αιώνιο φάρδος vs ποδοσφαιρικής απόλαυσης

Καλησπέρα , λατρεμένοι μου σύγγαυροι. Κάτι περισσότερο από ένα 24ωρο απέμεινε για το ντέρμπι στο εξοχικό μας. Ο καλός μας πελάτης είναι καθ’όλα έτοιμος να υποδεχτεί τον αιώνιο δυνάστη του, τον ΘΡΥΛΟ του Πανελληνίου και των άνω των 6 εκατομμυρίων πιστών ανά τον κόσμο.

Αξίζει να πούμε ότι το κλασσικό τους φάρδος δεν τους έχει εγκαταλείψει ούτε σε αυτή την μάχη, μιας και ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τσόρι Ντομίνγκεζ και Μίκαελ Ολαϊτάν, πέραν των ήδη τραυματιών Αριέλ Ιμπαγάσα και Πάουλο Μασάντο. Ειδικά οι 2 πρώτοι τον τελευταίο καιρό είναι τρομερά ανεβασμένοι, όμως ο Θρύλος έχει το απαραίτητο βάθος στον πάγκο του για να ανταπεξέλθει και σε αυτές τις δυσκολίες.

tsori

Απέναντι λοιπόν στον Παναθηναϊκό των Χουχούμηδων και των Νάνων, ο αυτοκράτορας του Ελληνικού ποδοσφαίρου μάλλον θα ξεκινήσει με τους Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Σαλίνο δεξιό και Χολέμπα αριστερό μπακ, στο κέντρο της άμυνας τους Μανωλά-Σιόβα, στα χαφ δίδυμο τους Σάμαρη και Μανιάτη (Α) , στα άκρα δεξιά Κάμπελ και αριστερά Φουστέρ και επιθετικό δίδυμο τους Σαβιόλα και Μήτρογλου. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλείσουμε την παρουσία του Βάις στην αριστερή μας πτέρυγα, με τον Φουστέρ να κλίνει στον άξονα και τον Σαβιόλα να μένει στον πάγκο.

Όπως και να έχει, είναι ξεκάθαρο ότι στον αγωνιστικό χώρο οι 2 ομάδες απέχουν έτη φωτός, με τον Ολυμπιακό να είναι το ολοφάνερο φαβορί να κατακτήσει το τρίποντο στο εξοχικό του. Μένει να το δείξουμε και στις 4 γραμμές του γηπέδου.

lagoforos

Υ.Γ: Ομολογώ ότι θα ήθελα να έχει τάξει-με τον τρόπο του- κάποιο πρίμ ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης. Όχι βέβαια γιατί τίθεται σοβαρά θέμα περί του νικητή, αλλά για την έκταση του σκόρ, το οποίο μπορεί με αυτό τον τρόπο να άνοιγε σε επίπεδα παλάμης….