Για,,, να σοβαρευτούμε…

Εκεί που για κάποιους “αντικειμενικούς” πηγαίναν όλα μια χαρά χθες το βράδυ κι είχαν ήδη ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου εις βάρος του Ολυμπιακού, να “ξεράσουν” μέσω πληκτρολογίων την διαδικτυακή χολή τους μετά τη φάση του 35′ όταν ο Ναπολεόνι βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος στην περιοχή μας από μαρκάρισμα του Μανωλά, έρχεται ο Μπάλλας και τους το χαλάει. Τι κάνεις ρε φίλε,,; Αυτοί για τέτοια ζουν, αυτά είναι ο λόγος ύπαρξης τους κι αυτή η τροφή τους. Γράφει ο Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr! 

pegasus_LARGE_t_1041_106198508_type12438

Όλα ήταν μια χαρά, η “σπίθα” είχε μόλις πέσει και μετατρεπόταν σε πυρκαγιά, η οπαδική αντιπαράθεση ανέβαζε κατακόρυφα θερμοκρασία σε όλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλα δείχναν πως η βραδιά θα είναι μεγάλη και το “ηλεκτρονικό αίμα” άφθονο.

Γκολ ο Ταυλαρίδης, θεϊκό,,, οφσάϊντ! Ποιος ασχολείται τώρα με αυτά,,,; Οριακή η φάση, φωνάζουν αμέσως οι “αντικειμενικοί”, είναι στην κρίση του επόπτη.

Χοροπηδούν γεμάτα ευτυχία τα muppet “συνεταιράκια”, μαζί και οι ανύπαρκτοι οπαδοί τους, τρίβουν τα χέρια τους από ευχαρίστηση πιστεύοντας πως, ωραία “δικός μας” ο τελικός. Ο εχθρός του φίλου μου δυο φορές εχθρός μου.

Ώσπου ξαφνικά έρχεται η φάση του 55′. Χέρι-πέναλτι καταλογίζει ο Μάνταλος εις βάρος του Ατρόμητου. “Ένοχος” του εν λόγω “εγκλήματος” ο Μπάλλας. Αυτό όμως που τον κρίνει εκτός από “ένοχο” σε “αχαρακτήριστο” κι όχι μόνο για ποδοσφαιριστή είναι ότι το παραδέχεται αμέσως μετά στους συμπαίκτες του.

Τι κάνεις ρε φίλε,,,; Αίσχος, αίσχος και ντροπή, μεγάλη ντροπή… Άκου εκεί να παραδεχτεί παράβαση και μάλιστα παίζοντας εναντίον ποιου,,,; Του Ολυμπιακού… Πας καλά άνθρωπε μου,,,; Έβαλες τα κλάματα παραδεχόμενος τέτοιο πράγμα,,,; Ξέρεις πόσα κιλά μελάνι ήταν έτοιμα να χυθούν σήμερα το πρωί για την μεγάλη “αδικία”, ξέρεις πόσοι και πόσοι αναγκάστηκαν να κάνουν “erase” την “χολή” τους από το “word” του υπολογιστή τους,,,; Πολλοί, πάρα πολλοί, για αυτό την επόμενη φορά φίλε μου να είσαι ποιο προσεκτικός. Δεν μπορείς εσύ ξεσπώντας σε λυγμούς να τους χαλάσεις την “γιορτή”!

Υπάρχει ολόκληρη αντι-ολυμπιακή συμμαχία-βιομηχανία που κάνει “κρα” για τέτοιες φάσεις, δεν μπορείς να έρχεσαι εσύ τώρα να ανατρέψεις αυτή την πάγια κατάσταση. Τόσα και τόσα παραδείγματα τρανά και δείχνεις τίποτα να μην γνωρίζεις από αυτά.

Ο Κατσουράνης τις προάλλες κι εφόσον ήταν τελειωμένη η φάση λόγω του ότι είχε σωστός αποβληθεί, στο πρόσφατο παιχνίδι εναντίον της παλιάς του ομάδας, έστησε ολόκληρη θεατρική παράσταση. Ο Μπουγαϊδης του Άρη, στη μέση πήγε να κόψει με “καρατιά” εικοσιτεσσάρων καρατίων, τον επιθετικό του Λεβαδειακού που μου διαφεύγει το όνομα του τη συγκεκριμένη στιγμή και ούρλιαζε πως δεν τον ακούμπησε. Τίποτα δεν ξέρεις φιλαράκι κι απογοήτευσες πολύ κόσμο χθες το βράδυ… Ο Μέγα πρώην θεατρίνος “Κάρα”,της πράσινης αλογοτροφής, ο ίδιος έκανε την παράβαση μόνος του έπαιρνε τριάντα πέντε τούμπες και ταυτόχρονα σηκωνόταν πάνω να την πει και στον διαιτητή.

Το “σύστημα” των “αντικειμενικών” εναντίον της ερυθρόλευκης στρατιάς έχει μάθει να τρέφεται από καχυποψία, μίσος, κακό οπαδισμό και διαιτητολαγνεία. Δεν μπορεί ένας Μπάλλας τώρα να χαλάει την “πιάτσα” και μάλιστα υπέρ του Ολυμπιακού!

Θέλω να πιστεύω πως τα αρμόδια όργανα του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα φροντίσουν για την παραδειγματική τιμωρία του παίκτη που με την άθλια και απαράδεκτη συμπεριφορά του όχι μόνο “βοήθησε” στην πρόκριση του Θρύλου αλλά στέρησε και το “μεροκάματο” σήμερα σε κάποιους, πολλούς.

Όπως πάντα, έτσι και τώρα υπάρχει και η άλλη εκδοχή για το συμβάν που δόθηκε από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του Ατρομήτου, Παύλο Κατώνη ο οποίος δήλωσε πως, “Το κλάμα του Παναγιώτη (σ.σ. Μπάλλα) δεν είναι κλάμα αποδοχής, ενώ επίσης ουδέποτε είπε σε συμπαίκτη του (σ.σ. τον Ελίνι Δημούτσο) ότι είναι πέναλτι, όπως γράφτηκε. Πρόκειται για το κλάμα ενός παιδιού που είναι από τα 14 του χρόνια στην ομάδα για τη συμμετοχή σε μία φάση που στάθηκε η αιτία του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνω δεν είναι κλάμα αποδοχής του πέναλτι. Είχε τύψεις για τη φάση του πέναλτι, όχι γιατί έγινε αλλά διότι ήταν η αφορμή”.

Εγώ τώρα κύριε Κατώνη γιατί πιστεύω πως τύψεις αισθανόμαστε όταν πραγματικά είμαστε “λάθος”,,,;

Άλλου Παπά Ευαγγέλιο θα μου πει κάποιος, πέραν του δεόντως πλούσια η Ελληνική γλώσσα κι ανάλογα με τα μυαλά και τα συμφέροντα που κουβαλάει ο καθένας δίνει και την δική του εκδοχή…

ΥΓ. Π4ΟΚ ετοιμάσου, ήρθε κι η σειρά σου!!!

ΥΓ2. Δεν σας χάλασε!!!

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0