ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!! Ολυμπιακός – Άντερλεχτ (22:05 – OTE Sport 2 HD)

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!! Ολυμπιακός – Άντερλεχτ (22:05 – OTE Sport 2 HD)

Σήμερα, 25/02 στις 22:05 (OTE Sport 2 HD), η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Άντερλεχτ για τους “32” του UEFA Europa League.

Ç öÜóç ôïõ ãêïë áðü ôïí ÄçìÞôñç Óéüâá ôïõ Ïëõìðéáêïý êáôÜ ôçí äéÜñêåéá ôïõ öéëéêïý áãþíá ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÍÔÅÑËÅ×Ô ðïõ äéåîÞ÷èç óôï óôÜäéï ÊáñáúóêÜêç, ÔåôÜñôç 7 Áõãïýóôïõ 2013. Ï Ïëõìðéáêüò ìå ãêïë ôïõ Óéüâá íßêçóå ìå 1-0 ôçí ¢íôåñëå÷ô. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÊÇÓ ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÉÄÇÓ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Ναό την Άντερλεχτ (22:05, live από το gavros.gr, OS2)  στη ρεβάνς της φάσης των 32 του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα με την Άντερλεχτ, κόντρα στην οποία θέλουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου παιχνιδιού και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Μάρκο Σίλβα έχει «φτιάξει» τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο αγώνα με τους «μοβ».

H αποστολή του Ολυμπιακού για το σημερινό ματς με την Άντερλεχτ απαρτίζεται από τους:

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Ποιά ομάδα θα πάρει την πρόκριση? ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VS ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0