Κόλαση το Καραϊσκάκης! Χαμός για ένα εισιτήριο!!!

Κόλαση το Καραϊσκάκης! Χαμός για ένα εισιτήριο!!!

Τον ΠΑΟ θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα Ελλάδας ο Ολυμπιακός. Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη και ο κόσμος θα δώσει την ψυχή του για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας!

KOSMOS

Τα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα έχουν ήδη τεθεί στην κυκλοφορία και οι ΓΑΥΡΟΙ ετοιμάζονται να κατακλύσουν τον Ναό και να ωθήσουν την ομάδα να πάρει αυτό που θέλει. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα και με χειροκρότημα, συνθήματα και τρομερές εκδηλώσεις από την εξέδρα, να δείξουν πως νικητής βγαίνει και ο κόσμος.

Όλα αυτά, πάντα σε κόσμια πλαίσια. Τίποτα δεν θα πρέπει να συμβεί και όλοι μαζί, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού θα φτάσει στη νίκη με την οποία θα στείλει ακόμα ένα μήνυμα προς τους αντιπάλους της. Και δεν είναι άλλο πως ο Θρύλος είναι ο καλύτερος.

Ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να έχει κατά νου, πως ο Παναθηναϊκός δεν έρχεται να παίξει το ντέρμπι! Αγωνιστικά δεν μπορεί να χτυπήσει το Θρύλο, γεγονός που έγινε αντιληπτό ήδη από το πρώτο ντέρμπι στη Λεωφόρο που προτίμησαν να τιμωρηθούν βαριά, παρά να ξεγυμνωθούν σε όλη την Ελλάδα!

Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και πρέπει να αντιδράσουμε κόσμια! Φωνή και μόνο φωνή για την ομαδάρα μας μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα φανεί σε όλη την Ελλάδα ποιος είναι ο βασιλιάς καρνάβαλος!!!!