RED CARD 6 : Greece + Democracy = Safety…!!!

RED CARD 6 : Greece + Democracy = Safety…!!!

red card

Τώρα πια μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος… ναι, δεν κάνω πλάκα… το εννοώ… θα κοιμάμαι σαν πουλάκι… ήδη από το Σάββατο, για να καταλάβετε, μία γαλήνη έχει κυριαρχήσει σε όλο μου το «είναι»… και δικαιολογημένα θα αναρωτιέστε γιατί και πως! Η απάντηση είναι απλή… Μα επειδή μανάρια μου, η δημοκρατία φυλάσσεται γερά σε αυτή χώρα, τα θεμέλιά της είναι ακλόνητα, μπετόν αρμέ και ο μηχανισμός στήριξής της είναι σε εγρήγορση, έτοιμος να καταπιεί κάθε ατομική ή συλλογική προσπάθεια προσβολής της!

Είδαμε:

1. κόμματα να εκδίδουν ανακοινώσεις,

2. δημοσιογράφους να αφορίζουν,

3. την ερασιτεχνική Άεκ να λύνει συμβόλαια,

4. την Εθνική Ελλάδος να αποβάλλει διά παντός,

5. τον κόσμο να ωρύεται και επιτέλους…

το «λιοντάρι» της Χιτλερικής προπαγάνδας (ο Χερ Κατίδης) να εξοντώνεται από την κατά τα άλλα δημοκρατική ελληνική πραγματικότητα! Μπράβο… το σκοτώσαμε το θηρίο και έτσι μπορούμε πλέον να απολαύσουμε τις Απόκριες… την «Τυρινή» αλλά και τη «χοιρινή»…(το βράδυ… έτσι?… δεν πάει με τα καλαμαράκια και την ταραμοσαλάτα)!

Να μην ξεχάσω βέβαια να αναφέρω πως κάτι επίσης Πρεσβευτές της δημοκρατίας – Βουλευτές (σσσσσουτ…), διαγράφηκαν και ζήταγαν ταπεινά συγνώμη (σσσσσουτ…), για την εκ παραδρομής λανθασμένη ψήφο τους στο θέμα της χειροδικίας (σσσσσουτ…), δύο άλλων «παιδιών»-φίλων τους, από το «σχολείο» στο Σύνταγμα (σσσσσουτ…), που «τσακώθηκαν» σε ένα «πάρτι» που ήταν καλεσμένοι ένα πρωί… (σσσσσουτ…), απλά εκεί δεν είχαμε ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! Ποιος ξέρει, δε θα ήταν τόσο σοβαρό αυτό το περιστατικό οπότε ο μηχανισμός προστασίας της δημοκρατίας δε λειτούργησε…(σσσσσουτ…)…

Ε σκάσε επιτέλους σουτ και σουτ… θα τα πούμε!!!

-…ΑΡΑ… παιδάκια… ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΜΕ… ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

-Εντάξει κυρία λέμε όλοι μαζί… να σπάμε μπορούμε?

-Ναι… δεν υπάρχει πρόβλημα!

Να καίμε?

-Ναι μπορείτε… δεν έχετε δει τόσα βίντεο με οδηγίες στο UTUBE? Απλά να φοράτε τον κατάλληλο εξοπλισμό!

Να κλέβουμε?

-Αρκεί να μη σας πιάσουνε… «ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ»…(ξέρετε εσείς…), γιατί άμα κλέβεις λίγα… πας φυλακή, άμα κλέβεις πολλά… πας διακοπές!!!!

Αααα… αυτό εννοούσαν οι αρχαίοι Έλληνες κυρία, με τον όρο δημοκρατία?

-Χμμμ… ποιος το ρώτησε αυτό?… Να περάσει αμέσως έξω! Αρκετά ανέχτηκα τη συμπεριφορά σας… είστε αυθάδεις και αναιδείς… αυτά σας μαθαίνουν στα σπίτια σας? Απορώ που βαδίζει αυτή η νεολαία!

Και μετά από αυτόν τον παραδειγματικό διάλογο, μπορούμε πλέον να συνεχίσουμε να τιμωρούμε αντί να μορφώνουμε και να καταδικάζουμε αντί να εκπαιδεύουμε… και φυσικά να κοιμόμαστε ήσυχοι αφού οι βουλευτές-προστάτες και οι δημοσιογράφοι-εγγυητές της δημοκρατίας… έστειλαν τον Χερ-Κατίδης για τσάι και βρούβες στην εξοχή και όχι για μπύρες και λουκάνικα στο στρατηγείο του στο Βερολίνο!

Ανάθεμα αν ήξερε ή δεν ήξερε ο άνθρωπος τι έκανε και τι επιπτώσεις θα είχε! Ακραίο? Ναι, ακραίο! Εσείς λέτε ότι στόχο είχε να προσβάλλει τους πεσόντες για την πατρίδα?… να εξυμνήσει την άρια φυλή και το «έργο» της?… να διαφημίσει τη Χρυσή Αυγή και να δώσει παράδειγμα?… πείτε μου… τι λέτε? Μπορεί να κάνω λάθος, βοηθήστε με, καθένας τα βλέπει διαφορετικά! Θα προτιμούσα πάντως να τον βάλουν σε ένα θρανίο και να του μάθουν όσα δεν έμαθε πριν, παρά να τον «σκοτώσουν», να σιχαθεί και να μισήσει και να βρει αγκαλιά… ξέρετε που! Σας έχω για έξυπνους!

Τέσπα… έτσι είναι η Ελλάδα… βλάχα μέχρι αηδίας… τέλεια στους τύπους και στα χαρτιά… σκατά επί της ουσίας! Ως πότε…???

Με υπογραφή,

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0