RED CARD 16 : «Μωρό μου ΤΣΟΡΙΙΙΙ… ΤΣΟΡΙΙΙΙ…, η ΚΟΥΠΑ είναι ήδη στο βαπόριιι…»

RED CARD 16 : Η απυλεί του να αρχοίση το προτάθλειμα κανωνηκά!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει φέτος! Μου φαίνεται απαράδεκτο και αδιανόητο! Βρισκόμαστε λίγες μόνο μέρες πριν τον Αύγουστο και λιγότερο από μήνα ως την έναρξη του πρωταθλήματος και δεν έχει ακουστεί κιχ… ούτε λέξη! Έχω αρχίσει να νιώθω σαν ψάρι έξω από το νερό, τόσο έντονα που αποφάσισα να βγάλω απευθείας ΚΟΚΚΙΝΗ! Δε θα σας κρατήσω σε αγωνία, η κάρτα goes… wait for it… που λέει και ο κολλητός Barney… στον Yannis!

“Νε, ραι Γιάνει, δεν γείναιτε”, πάνω που είχα συνηθίσει να σκάω και να ωρύομαι και να τα βάζω με τον αιώνιο για τις διαπλοκές και τις αναβολές της κανονικής έναρξης του πρωταθλήματος…, πάνω που ζούσα μες την ίντριγκα και την αγωνία επί δύο χρόνια ακόμα και για τις ευρωπαϊκές συμμετοχές των ελληνικών ομάδων, σκάει το φετινό καλοκαίρι και πάνε όλα να ξεκινήσουν κανονικά… τι??…ΚΑΝΟΝΙΚΑ… ΤΙ???… ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΑ!!!

Μα ούτε ΚΕΔ, ούτε υπουργοί – υφυπουργοί αθλητισμού, ούτε ΕΠΟ… ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ???!!! Ρε γαμώτο στην Ελλάδα ζούμε, δεν γίνεται να διοργανωθεί κάτι φυσιολογικά χωρίς καθυστερήσεις, αναβολές, τρέξιμο της τελευταίας στιγμής και παρασκήνια! ΕΛΕΟΣ!!! Δε μας φτάνει η κρισάρα που έχει βαρέσει κόκκινα τόσο καιρό, έχουμε και εσάς να μας μπερδεύετε! ΛΥ-ΠΗ-ΘΕΙ-ΤΕ ΜΑΣ!!! Είπαμε είναι η εποχή των μεγάλων αλλαγών αλλά μη φτάσουμε στο σημείο να τελειοποιήσουμε τα ελληνικά χρονοδιαγράμματα! Δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε!

Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι φέτος θα είχαμε τα ίδια! Όταν το χειμώνα ξεκινάς με… ένα δικό μου αποτυχημένο photoshop… λυπηθείτε με στα σχόλια…

teliko1

και οι απέναντι τρώνε «Πόρτα» και αγωνίζονται στο “sofa-cup”

panathinaikos

τότε λέω… «Πρωτάθλημα???… στα πρώτα χιόνια ξανά»!

Έρχεται και το καλοκαίρι, πάω για μπύρα “Weiss – cold as ice” και η Κοκκίνου τραγουδάει : «Μωρό μου ΤΣΟΡΙΙΙΙ… ΤΣΟΡΙΙΙΙ…, η ΚΟΥΠΑ είναι ήδη στο βαπόριιι…»

Alejandro Domínguez Vladimír Weiss

και μόλις μία εβδομάδα μετά, πατάει Ελλάδα ο Σαβιόλα, ο Κάμπελ, ο Μεντζανί και ο Ροντρίγκεζ και ένας Θεός ξέρει τι θα ακολουθήσει… εκτροχιάζομαι και λέω “fuuuuuck…” ούτε με τα χιόνια δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημααααα!!! Και ακόμα τίποτα, ούτε φωνή… ούτε ακρόαση… σιγή ιχθύος…!!! Δεν παίζει, θα τρελαθώ, κάτι δεν πάει καλά… αυτή η “εκκωφαντική” ησυχία με τρομάζει, έχω φάει τα νύχια μου να ψάχνω να βρω τι συμβαίνει και δεν μας το λένε! Έχουν σκορπίσει οι κατάσκοποι σε όλα τα πόστα και από πληροφορίες μηδέν!

Αν γίνει λέμε, αν…, τι θα δούμε φέτος…? Εντάξει, δε λέω, στο βούρκο δεν θα δούμε τίποτα διαφορετικό, στο Ναό όμως? Τι θα γίνει? Δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου, γιατί αν συνεχίσω να σπάω έτσι το κεφάλι μου, με βλέπω να στήνω σκηνή στον περιβάλλοντα χώρο για να μην φεύγω καθόλου από εκεί! Ώρες-ώρες νομίζω πως το γήπεδο είναι ήδη γεμάτο και σείεται και χωρίς να θέλω να σας βάλω στην πρίζα, φανταστείτε συναίσθημα τη μέρα της κλήρωσης του τσουλού! Δεν περιγράφω άλλο!

Τέλος πάντων αρκετά σας κούρασα πάλι, με τη φλυαρία μου Σαββατιάτικα! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους, καλά μπάνια και αρκετές δόσεις υπομονής! Μην ξεχνάτε, την Κυριακή το μεσημέρι πάλι φιλικό… έτσι να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά!!!

Φιλιά ως το επόμενο ραντεβού!

 

Με υπογραφή,

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0