Ξεκαθαρίζει για τον κόκκινο πάγκο

Ξεκαθαρίζει για τον κόκκινο πάγκο

Ξεκαθαρίζει για τον κόκκινο πάγκο

Ώρα μηδέν για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό.

 

Η καθυστέρηση στην υπόθεση Πέδρο Μαρτίνς έχει δυσκολέψει πάρα πολύ την πιθανότητα να είναι ο Πορτογάλος ο νέος προπονητής, παρότι είχε συμφωνηθεί κάτι τέτοιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η Γκιμαράες τηρεί σκληρή στάση και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει τι θα γίνει με την ρήτρα.

Σε πρώτο πλάνο στις επιλογές βρίσκεται πλέον ο Μπέσνικ Χάσι και πιο πίσω είναι οι περιπτώσεις πρόσληψης του Ρασβάν Λουτσέσκου και παραμονής του Τάκη Λεμονή.

Να μπει ο Ολυμπιακός σε διαδικασία επαφών με άλλον προπονητή είναι πια απίθανο από τη στιγμή που δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας.

Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι το αργότερο έως την Δευτέρα θα έχει ανακοινωθεί ο νέος κόουτς και το οργανόγραμμα για τη νέα σεζόν.

Στην Χιλή υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Ουνιβερσιτάδ και δίνει μάχη με συλλόγους του Μεξικού για τον διεθνή σέντερ φορ.

Ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια να πειστεί ο Γκονζάλο Ροντρίγκες να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει καλύτερη προσφορά από την Λάτσιο.