ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ 18/01 – 20:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ 18/01 – 20:00)

Να «πιάσουν» τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην κορυφή της βαθμολογίας της Volleyleague θέλουν Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου, που θα αναμετρηθούν το Σάββατο (20.00) στου Ρέντη.

ÐÑÙÔÇ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ

Στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος ο Φοίνικας Σύρου οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα της σεζόν. Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και τώρα, με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν τους βαθμούς που θα τους διατηρήσουν «ζωντανούς» στο κυνήγι του πρωτοπόρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης, λίγες μέρες μάλιστα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου.

Ο Δημήτρης Καζάζης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τραυματία Μενέλαου Κοκκινάκη, όμως τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Μετά και από την κλήρωση του Κυπέλλου το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Η ομάδα μας καλείτε να κερδίσει μια σειρά δύσκολων αγώνων, τα οποία αρχίζουν από το Σάββατο, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει ν’ ανεβάσουμε αγωνιστικούς ρυθμούς και να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Φοίνικα. Θέλουμε καλή εμφάνιση και νίκη η οποία θα μας ανεβάσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0