Ιβάνα Νέσοβιτς : «Είμαστε πραγματική ομάδα»

Ιβάνα Νέσοβιτς : «Είμαστε πραγματική ομάδα»

Η Ιβάνα Νέσοβιτς δήλωσε υπερήφανη που παίζει στον Ολυμπιακό – Το «καρφί» για τις παίκτριες του ΠΑΟ

ivana nesovic

Η ωριμότητα που έδειξαν οι παίκτριες του Ολυμπιακού στον τελικό με τον ΠΑΟ, ήταν το στοιχείο που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου, όπως σχολίασε η Ιβάνα Νέσοβιτς, δηλώνοντας υπερήφανη που παίζει στον Θρύλο.

«Δεν μπορώ να σας εκφράσω το πόσο χαρούμενη είμαι γιατί ήρθα εδώ στην μέση της σεζόν και σε αυτό το μικρό διάστημα μπόρεσα να γίνω κομμάτι της ομάδας. Όλα τα κορίτσια  δουλέψαμε πολύ σκληρά και σίγουρα αξίζουμε αυτό το κύπελλο.

Γνωρίζω την αντιπαλότητα των δυο ομάδων και η ευχή μου εξ αρχής ήταν να παίξουμε στον τελικό εναντίον του Παναθηναϊκού μιας και θα κάναμε πολύ χαρούμενους τους οπαδούς μας κερδίζοντας το κύπελλο απέναντι σε αυτούς», δήλωσε αρχικά και έριξε «καρφί» για τη συμπεριφορά της αντίπαλης ομάδας στον τελικό.

«Νομίζω ότι είχαμε την ωριμότητα να κερδίσουμε χωρίς να είμαστε προκλητικές, όπως οι αντίπαλές μας, χρησιμοποιήσαμε το μυαλό μας και δεν αφήσαμε ελπίδες στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανη για τα κορίτσια δείξαμε ότι είμαστε μια πραγματική ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν είναι ένας ή δυο παίκτες αλλά όλοι όσοι την απαρτίζουν, οι αθλήτριες και το ακόμα και το τεχνικό τιμ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0