Ανανέωσαν Δημήτρης Καζάζης και Γιάννης Νικολάκης

Φουλ… ανανεώσεων στον Ολυμπιακό

Μετά τον Δημήτρη Καζάζη, σειρά πήρε ο Γιάννης Νικολάκης που ανανέωσε και επίσημα τη συνεργασία του με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Το «ευχαριστώ» και οι στόχοι για το μέλλον.

192012

Το μεσημέρι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καζάζη.
Και τυπικά ολοκληρώθηκε σήμερα το θέμα της παραμονής του Δημήτρη Κάζαζη στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα και αργότερα οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας για δύο χρόνια.

«Μετά από δυο χρόνια άριστης συνεργασίας με την διοίκηση και τους αθλητές είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα που κατέκτησε πέντε τίτλους σ’ αυτή την περίοδο», τόνισε ο Δημήτρης Καζάζης και συνέχισε:

«Η ομάδα είναι στην κορυφή και θα παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος και τόσο εγώ όσο και οι αθλητές θα δώσουμε τον εαυτό μας για συνεχίσουμε να κατακτάμε τίτλους. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και ευχαριστώ και τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Διοίκηση, ομάδες, κόσμος. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας των ομάδων μας», κατέληξε.

Το απόγευμα ήρθε ακόμα μία.
Αυτή του προπονητή του γυναικείου τμήματος, καθώς ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την παραμονή του Γιάννη Νικολάκη στον πάγκο, του ανθρώπου που οδήγησε τις «ερυθρόλευκες» στο φετινό νταμπλ.
Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Νικολάκης θα είναι προπονητής της ομάδας Βόλεϊ γυναικών και για τη σεζόν 2014-15».

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι πάντα υψηλοί και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να τους πετύχουμε. Είναι και για μένα μεγάλο κίνητρο να δουλεύω με υψηλούς στόχους».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0