Μετά την ΑΕΚ .. η Κηφισιά …

giorntanov

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με την Κηφισιά ( 9/10 – 19.00), με τους τρεμπλούχους Ελλάδας να επιζητούν νίκη με 3-0 ή 3-1, ώστε να προκριθούν σίγουρα στο Final-4  του Λιγκ Καπ.

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη με «καθαρό» σκορ απέναντι στην Κηφισιά στην αυριανή κρίσιμη του «Ζηρίνειου» (9/10 -19.00), ώστε να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για το Final-4 του Λιγκ Καπ.

Οι τρεμπλούχοι Ελλάδας, που προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 2-3 την περασμένη Κυριακή, δεν έχουν άλλη επιλογή από την νίκη με 3-0 ή 3-1, ώστε να προκριθούν ως καλύτεροι δεύτεροι των προκριματικών ομίλων στην περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει δύο ακόμη τρίποντα στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει αρχικά την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου αλλά λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με την αδειοδότηση του γυμναστηρίου αναβλήθηκε για αύριο (Τετάρτη).

Ενδεικτικές της κρισιμότητας του αγώνα, είναι οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρόλευκων» Δημήτρη Καζάζη:

«Από τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων φάνηκε πως η εφετινή σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και απώλειες. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στο φαιναλ-4 και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να τα καταφέρουμε»

Πηγή:Katimagiko.gr