«Θέλουμε τη βοήθεια από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

ÊËÇÑÙÓÇ ÂÏËËÅÕ

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να παρευρεθεί στον σημερινό αγώνα κόντρα στην Μπελογκόριε για το Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ απεύθυνε ο Παντελής Ταρνατόρος μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τον καλούμε να έρθει. Τον θέλουμε να είναι δίπλα μας να μας στηρίξει. Θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή και πρέπει να το γεμίσουμε. Επιπλέον, αν δεν είναι γεμάτα τα τρία τέταρτα του γηπέδου θα έχουμε πρόστιμο. Είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Συμμετέχουμε σε εντός έδρας παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από τρία χρόνια και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Έχουνε προπωληθεί αρκετά εισιτήρια και συνεχίζεται η ζήτηση. Πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα οργανωτικά», ανέφερε ο Παντελής Ταρνατόρος και στη συνέχεια έκανε μια σύγκριση στη δυναμικότητα και το μπάτζετ των δύο ομάδων.

«Θεωρείται η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και είναι φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει δέκα με δώδεκα φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς, αλλά η ομάδα μας είναι πλήρης και πολλές φορές η ανταγωνιστικότητα ξεπερνάει τα μπάτζετ. Προκαλούν δέος, αλλά και η δικιά μας ομάδα είναι καλή. Αν νικήσουμε θα είναι μεμονωμένα μια από τις μεγαλύτερες μας», σχολίασε.