Όλοι Ρέντη την Τετάρτη!

volleykosmos

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την προσπάθεια τους στο μεγάλο παιχνίδι  της Τετάρτης (18:00) στο Ρέντη μ’ αντίπαλο την Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ για το ChampionsLeagueαπεύθυνε  η διοίκηση και τα μέλη της ομάδας. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τους φιλάθλους  του στο πρώτο εντός έδρας ματς στη διοργάνωση και τους υπόσχεται πως θα παρακολουθήσουν ένα θέαμα υψηλού επιπέδου. Αναλυτικά οι δηλώσεις που αφορούν την παρουσία του κόσμου στο ματς με την  Μπελογκόριε:

Παντελής Ταρνατόρος (Αντιπρόεδρος ΤΑΑ Ολυμπιακός): «Ο Ολυμπιακός επέστρεψε φέτος στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και την Τετάρτη δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Ρέντη μ’ αντίπαλο την ρωσική Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και από τα φαβορί για την κατάκτηση του ChampionsLeague. Το μπάτζετ της είναι τεράστιο και διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει στο Ρέντη για να παρακολουθήσει βόλεϊ υψηλού επιπέδου».

Δημήτρης Καζάζης (Προπονητής Ολυμπιακού): «Ο κόσμος είναι η δύναμη μας. Θεωρώ ότι η ομάδα μας αποδίδει πολύ καλύτερα έχοντας στο πλευρό της τον κόσμο. Αυτό το έχω ζήσει και ως παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι μοναδικό. Καλούμε τον κόσμο μας να έρθει στο Ρέντη την Τετάρτη για να δει έναν σπουδαίο αγώνα που είναι σίγουρο πως το θέαμα του θα τον καθηλώσει»

Βασίλης Κουρνέτας (Πασαδόρος Ολυμπιακού): «Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει να επιδείξει μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές και έχει δώσει πολύ χαρά στον κόσμο της. Οι φίλοι του Ολυμπιακού αγαπούν  και στηρίζουν πάντα την ομάδα μας και τους καλούμε στο ματς με την Μπελογκόριε για να μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο μας».

Πηγή:olympiacos.org

Share and Enjoy !

0Shares
0 0