Με Γιορντάνοφ η επιστροφή στο Champions League

olympiacos_volley

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Champions League μετά από τρία χρόνια απουσίας, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οστράβα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Οστράβα στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου μετέχουν και οι Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ (Ρωσία), Νόλικο Μασέικ (Βέλγιο).

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, εξαλλου, ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τσεχία και όπως όλα δείχνουν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

“Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει ο Μπόμπι. Όσο αντέξει, βέβαια, γιατί έχει μείνει πίσω από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού και φυσικής κατάστασης. Την Κυριακή έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μετά από 25 μέρες, πήγε αρκετά καλά και θα αποφασίσουμε πριν τον αγώνα”, είπε ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε, μεταξύ άλλων, για την Οστράβα: “Από τα λίγα στοιχεία που έχουμε, γιατί έχουν παίξει μόλις έναν αγώνα για το πρωτάθλημά τους, η Οστράβα δείχνει πως είναι μία δυνατή ομάδα στο μπλοκ με αδυναμία στο κομμάτι της υποδοχής. Ωστόσο, πληρέστερη εικόνα θα έχουμε την Τρίτη, στον αγώνα όπου ανάλογα με τις συνθήκες θα προσαρμόσουμε και το παιχνίδι μας.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για εμάς, γιατί θα μπορούσε να μας δώσει ένα πολύ καλό προβάδισμα για τα επόμενα ματς, με Βέλγους και Τσέχους στην έδρα μας. Αν τα πράγματα ήταν όπως τα είχαμε προγραμματίσει και όπως είχε κυλήσει η προετοιμασία, θα το βλέπαμε από διαφορετική πλευρά.

Δυστυχώς, ό,τι προγραμματίζουμε, δεν γίνεται πάντα όπως το θέλουμε. Ο στόχος μας, πάντως, δεν αλλάζει. Παραμένει η νίκη, παρότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα και δεν είμαστε το ίδιο δυνατοί”.

Πηγή:contra.gr