Τι ισχύει και τι όχι στην περίπτωση Πουλίδο

Τι ισχύει και τι όχι στην περίπτωση Πουλίδο

Τι ισχύει και τι όχι στην περίπτωση Πουλίδο

Η Τίγκρες θα ζητήσει αποζημίωση από τον Λεβαδειακό και όχι από τον Ολυμπιακό. Δεν το… κουνάει από το μεγάλο Λιμάνι ο Μεξικανός φορ.

90d68a_1301833

Το… στόρι με τον Άλαν Πουλίδο, την Τίγκρες και το CAS φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος του, σε μία ιστορία πάντως που κούρασε άπαντες! Τόσο καιρό έχει γίνει ένας μεγάλος «ντόρος» ουσιαστικά για το τίποτα και όπως αποδεικνύεται, το όνομα του Ολυμπιακού λάθος τον είχαν μπλέξει στην όλη ιστορία.

Η στήλη «Red Files» στον «ΓΑΥΡΟ» της Τετάρτης, αποκαλύπτει ότι η Τίγκρες όντως θα πάρει αποζημίωση για τον ποδοσφαιριστή. Αλλά όχι από τους «ερυθρόλευκους», αλλά από τον Λεβαδειακό. Στην πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ο Πουλίδο μετά τον μεξικανικό σύλλογο.

Η Τίγκρες κέρδισε όντως την υπόθεση στο CAS, το οποίο αποφάνθηκε ότι τελικά ο Πουλίδο δεν ήταν ελεύθερος και είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ο μεξικανικός σύλλογος τώρα που βγήκε κερδισμένος απ’ όλο αυτό, θα προσφύγει στη FIFA για να ζητήσει αποζημίωση από τον Λεβαδειακό.

Οι εκτιμήσεις, βάσει της πρακτικής που ακολουθεί η FIFA, λένε ότι το μάξιμουμ που μπορεί να ελπίζει η Τίγκρες ότι θα πάρει είναι μισό εκατ. ευρώ. Αν και το πιο πιθανό, πάντα κατά τις ίδιες εκτιμήσεις, είναι ένα ποσό λίγο πάνω από 300 χιλ. ευρώ, αφού οι αποζημιώσεις αποφασίζονται σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε ο κάθε παίκτης με την πρώην ομάδα του.

Έτσι, λοιπόν, ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Τίγκρες όπως ανέφερε την Τρίτη ο Τύπος της πατρίδας του. Αυτά ίσως να είναι και «τερτίπια» του μεξικανικού συλλόγου τα οποία ωστόσο δεν θα οδηγήσουν –όπως αποδεικνύεται- πουθενά…

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/107430-ti-isxyei-kai-ti-oxi-sthn-periptwsh-poylido