Θεόδωρος Γιαννίκος : «Κανένας κίνδυνος για Ολυμπιακό»

Θεόδωρος Γιαννίκος : «Κανένας κίνδυνος για Ολυμπιακό»

Θεόδωρος Γιαννίκος : «Κανένας κίνδυνος για Ολυμπιακό»

Ξεκάθαρος ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θεόδωρος Γιαννίκος, για τις φήμες και τα σενάρια.

giannikos

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νομικός σύμβουλος των «ερυθρόλευκων», Θεόδωρος Γιαννίκος, τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες και τα σενάρια ευρωπαϊκού αποκλεισμού των Πειραιωτών, τονίζοντας:

«Γίνεται μία προσπάθεια, η οποία είναι συστηματική, να δημιουργηθούν εντυπώσεις, βάσει, υποτίθεται, πεποιθήσεων και να τοποθετηθούν λόγια σε ανθρώπους και θέσεις, οι οποίες είτε δεν υφίσταται, είτε έχουν γίνει υπό άλλο καθεστώς και να δημιουργηθεί γενικά η εντύπωση ότι βρισκόμαστε μέσα σε καταιγισμιαίες εξελίξεις, οι οποίες βαρύνουν τον Ολυμπιακό ή κατευθύνονται εναντίον του Ολυμπιακού.

Το σημερινό “έργο” που φαίνεται να εξελίσσεται, είναι αυτή η ιστορία περί δήθεν απειλής που επικρέμαται για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από την υποτιθέμενη και φερόμενη ιστορία περί “εγκληματικών οργανώσεων”, η οποία ξεκίνησε χθες το βράδυ, σήμερα φάνηκε, με το δημοσίευμα της “Εφημερίδας  των Συντακτών ότι δήθεν υπάρχει κάποιου είδους απειλή που αιωρείται. Αυτή μετενσαρκώθηκε με κάποια άλλα δημοσιεύματα σε κάποια site, αστραπιαία, το μεσημέρι βγήκε κάποια υποτίθεται διαρροή, ή ανακοίνωση, ότι μία λίστα με κατηγορούμενους δόθηκε στον κ. Ινφαντίνο και ότι δήθεν ο κ. Ινφαντίνο απεφάνθη περί κάποιων μέτρων που πρέπει να λάβει ή θα λάβει ή θα έπρεπε να λάβει η Ομοσπονδία ή η UEFA ή κάποιος άλλος.

Στη συνέχεια δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο ΠΑΟΚ μελετάει να κάνει καταγγελίες κλπ. Είναι σαφέστατο ότι αυτά γίνονται με  μεθόδευση, για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Τίποτα δεν υπάρχει μακρύτερα από την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα  είναι πως δεν έγινε οποιαδήποτε τοποθέτηση από τον κ. Ινφαντίνο, γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ή θέμα για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τις ολοκληρωμένες δηλώσεις του στο : http://www.gavros.gr/article/95253/kanenas-kindynos-gia-olympiako/