Τελικές επαφές για Ιντέγε

Τελικές επαφές για Ιντέγε

Τελικές επαφές για Ιντέγε

Στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Κινέζων για την μεταγραφή Ιντέγε

ÉÍÔÅÃÅ ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ IDEYE PANIONIOS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Ο Μπράουν Ιντέγε ετοιμάζεται να κάνει μεταγραφή ζωής στην Κίνα με την εντυπωσιακή προσφορά των 10 εκ. ευρώ από την Τιανχίν Τέντα για τα επόμενα τρία χρόνια και οι διαπραγματεύσεις για να δοθεί η συγκατάθεση του Ολυμπιακού βρίσκονται στο τελικό στάδιο, με την αντιπροσωπεία των μάνατζερ που δουλεύουν την υπόθεση να βρίσκεται στην Αθήνα και να συζητά με τους ερυθρόλευκους.

Ο Νιγηριανός φορ θέλει να πάει στην ομάδα που απέκτησε πρόσφατα τον συμπατριώτη του Τζον Όμπι Μίκελ και πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει προς το παρόν το ΟΚ από τη στιγμή που η πρόταση ήρθε σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή κατά την οποία δεν μπορεί να αντικατασταθεί άμεσα ο παίκτης, αλλά και γιατί η προσφορά δεν είναι αντίστοιχη της περσινής που ξεπερνούσε τα 15 εκ. ευρώ.

Όλα δείχνουν πάντως ότι ο Ιντέγε θα πάει στην Κίνα φέρνοντας στον Ολυμπιακό πάνω από τα διπλάσια χρήματα που είχε ξοδέψει για να τον αποκτήσει πριν από 1,5 χρόνο, με τους ερυθρόλευκους να έχουν μέχρι το καλοκαίρι τους Καρντόσο και Ανσαριφάρντ και να παίρνουν τότε νέο σέντερ φορ.

Εξελίξεις οριστικές μπορεί να υπάρξουν και σήμερα, με τον Νιγηριανό να ετοιμάζει βαλίτσες όχι για την Άγκυρα και το ματς με την Οσμάνλισπορ αλλά για το Πεκίνο.