«Στο πλευρό του Ολυμπιακού»

«Στο πλευρό του Ολυμπιακού»

«Στο πλευρό του Ολυμπιακού»

Μετά τη συνάντηση στην οποία έλαβαν μέρος εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου του Πειραιά πριν από μερικές μέρες στο Καραϊσκάκη, ήλθε σήμερα η ανακοίνωση περίπου 100 Δημοτικών Συμβούλων της ευρύτερης περιοχής της πόλης σχετικά με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε βάρος του Ολυμπιακού.

 

Η ανακοίνωση των Δημοτικών Συμβούλων των Δήμων Πειραιά, Νίκαια-Ρέντη,  Κορυδαλλού,Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος, Σαλαμίνας

«Ο Ολυμπιακός δέχεται οργανωμένη επίθεση με μια πρωτοφανή προσπάθεια αμφισβήτησης των επιτυχιών του. Ο Ολυμπιακός, ο αδιαφιλονίκητος Πρεσβευτής της Ελλάδας  και του Πειραιά σε όλο τον κόσμο, ο Ολυμπιακός με την τεράστια κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά του όχι μόνο στην πόλη του Πειραιά αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός που  κυριαρχεί σε όλα τα αθλήματα του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού δεν μπορεί να διαβάλλεται με μεθοδευμένες ενέργειες και αθέμιτα μέσα.

Η κοινωνία δοκιμάζεται καθημερινά και τέτοιου είδους  μεθοδεύσεις καταργούν την κοινή λογική και προκαλούν το φίλαθλο πνεύμα. Οφείλουμε όλοι να διασφαλίσουμε ότι η κοινή λογική θα επικρατήσει.Πιστεύουμε ότι  οι αγώνες  κερδίζονται  καθαρά  στα   γήπεδα, ακολουθώντας φυσικά   τους κανόνες, και οι Πρωταθλητές αναδεικνύονται από τις νίκες τους. Εκείνοι που επιδιώκουν να μεταφέρουν τους αγώνες εκτός γηπέδων και να προκαλέσουν τους φίλους του Ολυμπιακού,τους πολίτες που εκπροσωπούμε θα μας βρουν απέναντί τους.

Σε αυτή την παράλογη προσπάθεια σπίλωσης της ιστορίας, της τιμής ,της υπόληψης και των επιτυχιών του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Ελλάδας δηλώνουμε «ΠΑΡΩΝ» και στεκόμαστε στο πλευρό του κόσμου και της οικογένειας του Ολυμπιακού».