Στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή!

Στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή!

Στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή!

Στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό και από ώρα σε ώρα μπορεί να υπάρξει ανακοίνωση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της πειραϊκής ομάδας.

 

Πρώτος στόχος παραμένει ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο που αποχώρησε χτες από την Αλαβές και πρόκειται να απαντήσει άμεσα στην πρόταση που έχει δεχτεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Σε υψηλή θέση της λίστας βρίσκεται ο Πορτογάλος Πέδρο Μάρτινς της Γκιμαράες, ο οποίος έφερε την ομάδα του φέτος στον τελικό του Κυπέλλου και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Εάν δεν υπάρξουν θετικά νέα με αυτούς τους τεχνικούς, ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει πολλές και ο Τάκης Λεμονής λιγότερες πιθανότητες για το χρίσμα. Επιμόνως προτείνεται και ο Μπέσνικ Χάσι αλλά κι αυτός είναι σε δεύτερο πλάνο. Δεν αποκλείεται, πάντως, κάποια έκπληξη από πλευράς Πειραιωτών.

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Γκονζάλο Ροντρίγκες που αποτελεί τον πρώτο στόχο για το κέντρο της άμυνας. Ο Αργεντινός στόπερ έχει πολλές προτάσεις, αλλά βλέπει με καλό μάτι και αυτή του Ολυμπιακού.