Ο παικταράς δίπλα στους παικταράδες!

Ο παικταράς δίπλα στους παικταράδες!

Από τις πρώτες στιγμές της φετινής αγωνιστικής σεζόν, ένα από τα πράγματα που «φαίνονταν», ήταν πως ο Κώστας Φορτούνης θα αποτελεί το «μυαλό» του Ολυμπιακού.

03e43b_1327470

Ο νεαρός μέσος ωστόσο, έδειξε πως δεν περιορίζεται μόνο στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά έχει εξίσου την ίδια ευκολία και ικανότητα και στο σκοράρισμα. Ο νέος ηγέτης του Θρύλου, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 γκολ, ενώ έχει… σερβίρει και πέντε ασίστ στους συμπαίκτες του.

Το επίτευγμα αυτό, στο πρώτο μισό κιόλας της σεζόν δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό επιβεβαιώνεται και με μια μικρή αναζήτηση στα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αν κάτσει κάποιος να δει τις στατιστικές κατηγορίες, θα διαπιστώσει, πως μόνο ποδοσφαιριστές όπως ο Νεϊμάρ και ο Χουλκ, έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πρωταγωνιστούν σε αμφότερες κατηγορίες, δηλαδή στο σκοράρισμα και τις ασίστ.

Είναι εξαιρετικά τα όσα έχει πετύχει ο Φορτούνης έως τώρα και το καλύτερο απ’ όλα είναι πως δεν έχει πιάσει ταβάνι. Έχει τρομερές ικανότητες και όσο πάει βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Εξάλλου, φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τη βοήθεια που προσφέρει στην ανάπτυξη, στη δημιουργία και στο σκοράρισμα. Δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και να δείξει πως έχει τα προσόντα να ηγηθεί της ομάδας.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0