“Ο Μελισσανίδης παρακαλούσε τον διαιτητή να λήξει το ματς”

“Ο Μελισσανίδης παρακαλούσε τον διαιτητή να λήξει το ματς”

Όσα έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως ο Μελισσανίδης παρακαλούσε τον διαιτητή να λήξει το ματς για να γλιτώσει την διακοπή.

ÊÕÐÅËËÏ / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / CUP / AEK - OLYMPIAKOS

Αναλυτικά τα όσα δήλωναν μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ο Μελλισανίδης αρχικά παρακαλούσε τον ρέφερι να λήξει το ματς και ακολούθως τα έριξε στη διαιτησία.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού συγκεκριμένα, έλεγαν: Στην αρχή ο Μελισσανίδης παρακαλούσε τον διαιτητή να βγει και να λήξει το ματς για να γλιτώσει την διακοπή ενώ έλεγε ότι είναι 30 αλήτες και μετά τις στις δηλώσεις του έλεγε άλλα περί διαιτησίας και διάφορα απίθανα πράγματα, βγαλμένα από την φαντασία του. Προπονητής και παίκτες της ΑΕΚ τον εξέθεσαν γιατί δεν μίλησαν για διαιτησία. 

Στις δηλώσεις του ο Μελισσανίδης είπε για τον Ζωγράφο, εκτός από όλους τους άλλους. Μάλλον, θα του… ξέφυγε. Άραγε ως τι κατέβηκε στα αποδυτήρια, ως ευεργέτης;”

Πηγή : http://www.redplanet.gr/podosfairo/kypello_elladas_podosfairo/o-melissanidhs-parakalouse-ton-diaithth-na-lhksei-to-mats.3352697.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0