Μίτσελ, γερά και χρόνια σου πολλά!

Μίτσελ, γερά και χρόνια σου πολλά!

ÌÉÔÓÅË  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÍÔÓÅÓÔÅÑ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014)  MICHEL   OLYMPIAKOS - MANCHESTER(CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Τα 52 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο Μίτσελ, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αλλά παραμένει γερά μες στις καρδιές μας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1963 και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη στις επιτυχίες της θρυλικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης τη δεκαετία του ’80.

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να αποτελέσει τεχνικό του Ολυμπιακού από τις 4 Φεβρουαρίου του 2013, όταν και παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη. Η επιτυχία του δεδομένη και ξεκάθαρη. Τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, ένα Κύπελλο και μια πρόκριση στους «16» του Champions League, που παραλίγο να ήταν και προημιτελικά.

Πέραν αυτού, τα δύο σημαντικά στοιχεία που σφραγίζουν την καλή δουλειά που έκανε στον Ολυμπιακό, είναι πως η ομάδα έπαζε καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό και το σπουδαιότερο από όλα, πως αυτό προσπαθεί να κάνει είτε αντίπαλος είναι η Παρί είτε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε μαζί του πολλά σκαλοπάτια δόξας. Η ομάδα με τον Μίτσελ άλλαξε και τα μεγαθήρια που σκότωσε στο ΝΑΟ μας θα θυμούνται για πάντα τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν εδώ. Μόνο στο 2014 “καθάρισε”… Μάντσεστερ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΙΟΡ! – Feliz cumpleaños señor!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0