Με μηνύσεις απαντά στην προπαγάνδα!

Με μηνύσεις απαντά στην προπαγάνδα!

Στον Ολυμπιακό κινούνται νομικά κατά της λαίλαπας των υβριστικών σχολίων, ειδικά στα «ερυθρόλευκα» site, που θέλουν να διχάσουν το λαό του Θρύλου

r0_1_1200_676_w1200_h678_fmax

Εδώ και αρκετό καιρό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπήκαν σε μια διαδικασία. Να ασχοληθούν με τη «λαίλαπα» των υβριστικών σχολίων σε διάφορα site, ειδικά «ερυθρόλευκα», τα οποία ως μοναδικό στόχο έχουν να διχάζουν το λαό του Θρύλου.

Περίπου ένα χρόνο τώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα, για να δουν τι συμβαίνει και από πού προέρχονται αυτά τα σχόλια, τα οποία είναι συγκεκριμένα.

Κι όπως ανακάλυψαν, υπάρχουν 100άδες ψεύτικα προφίλ από συγκεκριμένο αριθμό IP, κάτι που μαρτυρά από μόνο του ότι είναι στημένα! Επίσης ανακάλυψαν και έναν πολύ μεγάλο αριθμό ψεύτικων λογαριασμών-προφίλ ημέρας στα social media.

Μάλιστα, διαρκώς μπαίνουν και γράφουν σχόλια σε site, ειδικά «ερυθρόλευκα», πάντα αρνητικά και υβριστικά, την ώρα που η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Με μοναδικό σκοπό να σπείρουν τη διχόνοια στον λαό του Θρύλου!

Ειδικά ομάδα στελεχών του Ολυμπιακού ασχολείται επισταμένα και καθημερινά με αυτή τη διαδικασία και όλα τα στοιχεία που έχουν ανακαλύψει, έχουν δοθεί στους δικηγόρους του Ολυμπιακού. Κι αυτοί κινούνται νομικά εναντίον εκείνων που έχουν ευθύνη και είναι νομικά υπεύθυνοι για τα site που δημοσιεύονται αυτά τα σχόλια!

Πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να ακολουθήσουν το δρόμο της Δικαιοσύνης σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, απαντώντας με μηνύσεις στην προπαγάνδα!

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/92921/me-mhnyseis-apanta-sthn-propaganda/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0