Κέβιν Μιραλάς : «Θα επιστρέψω σίγουρα»

Κέβιν Μιραλάς : «Θα επιστρέψω σίγουρα»

ÌÉÑÁËÁÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ MIRALLAS  PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

Από τον Ιανουάριο σας είχε ενημερώσει ο «ΓΑΥΡΟΣ» για τις συζητήσεις που είχε ο Ολυμπιακός με τον Κέβιν Μιραλάς σχετικά με την επιστροφή του στο Λιμάνι. Ο Βέλγος, ο οποίος είναι επιθετικός κλάσης και το επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίζει, απλησίαστο, είχε επαφές με τους Πειραιώτες τον Ιανουάριο, ώστε να καλυφτεί το κενό του Βάις.

Δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού και ίσως αυτό γίνει από το καλοκαίρι, εφόσον βέβαια η Έβερτον πάρει τα χρήματα που ζητάει. Ο ίδιος ο Βέλγος από τη μεριά του, έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στην Ελλάδα τόσο ποδοσφαιρικά όσο και οικογενειακά, δύο τομείς οι οποίοι ίσως παίξουν καταλυτικό ρόλο στις μελλοντικές επαφές, αν και εφόσον υπάρξουν βέβαια.

Πάντως, σύμφωνα με αυτά που φέρεται να είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, είναι βέβαιος ότι κάποια στιγμή θα φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα». «Είναι σίγουρο, ότι θα γυρίσω στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, αλλά σίγουρα θα επιστρέψω, γιατί αγαπάω την ομάδα, την Ελλάδα και όλο τον σύλλογο για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βέλγος παικταράς.

miralas

miral

Share and Enjoy !

0Shares
0 0