Καραπαπάς: «Γελοίος ΠΑΟΚτζής απο τα Γιαννιτσά»

Καραπαπάς: «Γελοίος ΠΑΟΚτζής απο τα Γιαννιτσά»

Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε στα όσα υποστήριξε ο προπονητής της ακαδημίας ποδοσφαίρου των Γιαννιτσών, Σάββας Παπαδόπουλος, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

karapapas

Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε στα όσα υποστήριξε ο προπονητής της ακαδημίας ποδοσφαίρου των Γιαννιτσών, Σάββας Παπαδόπουλος, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ως «γελοίο ΠΑΟΚτζή» τον Παπαδόπουλο και ζήτησε να μην πιάσει ξανά στο στόμα του τον Ολυμπιακό. Όλα ξεκίνησαν με τις καταγγελίες του Παπαδόπουλου, μετά την ακύρωση της παρουσίας των ακαδημιών στο τουρνουά του Ολυμπιακού.

Ο Καραπαπάς έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο γελοίος ΠΑΟΚτζής από τα Γιαννιτσά που παριστάνει το δάσκαλο των παιδιών να μην πιάνει στο στόμα του τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ επειδή έχασε το μεροκαματάκι. Και να σταματήσει να προκαλεί για να μη μάθουν οι γονείς τι έγινε πραγματικά και χάσει και τα παιδιά τους και τα ευρώ τους που τόσο αγαπάει. Άντε γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της με τον κάθε ανύπαρκτο».

Ο γελοίος ΠΑΟΚτζής απο τα Γιαννιτσά που παριστάνει το δάσκαλο των παιδιών να μην πιάνει στο στόμα του τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ επει…

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Karapapas στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Share and Enjoy !

0Shares
0 0