Ιδού τι πάει να πει ανθρωπιά…

Ιδού τι πάει να πει ανθρωπιά…

Οπαδοί της Παρτιζάν τιμούσαν την μνήμη του Μάρκο, φίλο του Ερυθρού Αστέρα, όσο στον ΠΑΟΚ έδειχναν κόμπλεξ…

partizan

Είναι μερικά πράγματα στη ζωή που δεν «χρωματίζονται». Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε ομάδα και όταν μία ζωή χάνεται, θυμόμαστε ότι πάνω απ’ όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Έτσι είναι. Ή, μάλλον, έτσι είναι σε κάποιες περιπτώσεις, γιατί στον ΠΑΟΚ έβγαλαν όλο το κόμπλεξ τους! Και ήρθε η κίνηση των οπαδών της Παρτιζάν, με την οποία είναι αδελφοποιημένα σωματεία, να τους ξεφτιλίσει!

Τι έκαναν, λοιπόν, φίλαθλοι της Παρτιζάν; Τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, σηκώνοντας ένα πανό μαζί με τα χρόνια που έζησε το παλικάρι, ενώ ταυτόχρονα έκαιγαν και μία σημαία της Γαλατασαράι.

Και αυτό ήρθε λίγο αργότερα από την απαράδεκτη άρνηση του ΠΑΟΚ να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του αδερφού μας, Μάρκο.

Πάντως, όποιος έχει ζήσει, έστω και λίγο, στη Σερβία και έχει βιώσει το οπαδικό μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, θα καταλάβει/επιβεβαιώσει πως εκεί, στη Σερβία, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε κόντρα. Εκεί, στη Σερβία, δείχνουν σε κάθε ευκαιρία τι πάει να πει ανθρωπιά. Ακούτε εκεί στον ΠΑΟΚ;

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/85239/idoy-ti-paei-na-pei-anthrwpia/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0