Η ΚΑΕ ενισχύει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Η ΚΑΕ ενισχύει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ενίσχυσε με 150.000 ευρώ τον Ερασιτέχνη, ύστερα από συνάντηση που είχαν -και έγινε σε άριστο κλίμα- οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Μιχάλη Κουντούρη.

192355

Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια! Έτσι, ύστερα από συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, αποφασίστηκε η αύξηση της ενίσχυσης του τελευταίου κατά 150.000 ευρώ.

Μάλιστα, η ΚΑΕ αναμένεται να προχωρήσει σε επιπλέον ενίσχυση του Ερασιτέχνη εάν και εφόσον αποφευχθούν βαριές τιμωρίες και πρόστιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/11/2014 συνάντηση των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Μιχάλη Κουντούρη.

Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και αφορούσε τον Ερασιτέχνη όπου και διαπιστώθηκε η εξαιρετική δουλειά και εξυγίανση που έχει γίνει ως τώρα στα τμήματα που αποτελούν την καρδιά του Ολυμπιακού μας.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η αύξηση της ενίσχυσης προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από την Κ.Α.Ε κατά το ποσό των 150.000 Ευρώ. Επίσης συμφωνήθηκε πως θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση εάν και εφόσον αποφευχθούν βαριές τιμωρίες και πρόστιμα που έχουν πλήξει την ομάδα μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια λόγω κακής συμπεριφοράς μικρής μερίδας φιλάθλων».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0