Εμετικό και άθλιο…! Για εσάς άξιος κριτής είναι μονάχα ο εαυτός σας!

Εμετικό και άθλιο…! Για εσάς άξιος κριτής είναι μονάχα ο εαυτός σας!

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ανάρτησαν πανό και έστειλαν ένα εμετικό μήνυμα ανήμερα της 34ης επετείου των θυμάτων της Θύρας 7. Μετά από λίγα λεπτά κάποιοι με μυαλό το κατέβασαν.

leoforos pano

Η ακρότητα έκφρασης αισθημάτων μίσους… δεν περιγράφεται, η έλλειψη σεβασμού σε ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους είναι απαράδεκτη!

Όταν στο παρελθόν και ακόμα και σήμερα, σε περιπτώσεις πολέμου, προσέξτε : σε περιπτώσεις πολέμου ξαναλέω, ο εχθρός επιτρέπει στον αντίπαλο να περισυλλέξει πτώματα, ώστε κανένας ασεβής να μην τα βεβηλώσει, έρχονται οι οπαδοί του ΠΑΟ να πρωτοπορήσουν!

Ναι, είναι πρωτοπόροι στο να είναι ΠΑΝΤΑ “τελευταίοι”.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την πράξη τους, να αναρτήσουν πανό που αναγράφει “Όσοι ζείτε, να πάτε να τους βρείτε“. Αυτό είναι άρρωστο, είναι εμετικό, είναι κοινώς απαράδεκτο! Πάλι καλά, υπήρξαν κάποιοι που, αφού βέβαια το άφησαν να “περάσει” το μήνυμα του, το κατέβασαν μετά από 10 ολόκληρα λεπτά!

Και σας ρωτάω λοιπόν εγώ ο χαζός :

Το πανό των παικτών του Ολυμπιακού στη μνήμη των αδικοχαμένων ψυχών στην Τούμπα σας ενοχλούσε?

Με αυτό το πανό θα ασχοληθεί κανείς? Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην πολιτεία, στους θεσμούς και στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς που άντε και να κόψουν κανένα 2χίλιαρο πρόστιμο στην ΠΑΕ και “κάτι τρέχει στα γύφτικα”!

Αναφέρομαι σε μανάδες και πατεράδες που απορώ τι έκαναν τόσα χρόνια, τι ανθρώπους μεγάλωσαν και τις μεταλαμπάδευσαν νοητικά ως εφόδια ζωής στα παιδιά τους. Για να μη λέτε ότι μεροληπτώ, το ίδιο ισχύει για όλους!

1511135_784897328212138_1809783127258611365_n

Έλεος!!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0