ΔΕΝ θα πιστέψετε τι πέταξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο!!!

ΔΕΝ θα πιστέψετε τι πέταξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο!!!

ΔΕΝ θα πιστέψετε τι πέταξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ στη Λεωφόρο!

leoforos

Τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ, έχουν κατακριθεί από όλους. Παράλληλα η τιμωρία προς τους “πράσινους” ήταν βαριά, πολύ βαριά, ενδεικτικό του νέου αθλητικού νόμου, που… βγάζει δόντια στις τιμωρίες.

Ορισμένοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, όμως, δεν αρκέστηκαν στα καθιερωμένα… όπλα, αλλά είχαν μαζί τους και πέταξαν προς τον πάγκο του Ολυμπιακού ένα πολύ πρωτότυπο αντικειμένο!

Τι ήταν αυτό; Όπως γράφει ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν δίπλα από τον πάγκο ένα βάζο με γλυκό του κουταλιού, που τους είχαν πετάξει!

Κι εδώ μπαίνουν σοβαρά ερωτήματα: Πώς κατάφερε και πέρασε μέσα στο γήπεδο ένα βάζο με γλυκό του κουταλιού; Δεν είναι μικρό αντικείμενο, ούτε και κρύβεται εύκολα!

Και κάτι ακόμα: Ένα τέτοιο αντικείμενο, που είναι και βαρύ και, κυρίως, σκληρό και δεν σπάει εύκολα, πόσο σοβαρό τραυματισμό θα μπορούσε να προκαλέσει, αν έπεφτε σε κάποιο κεφάλι;

Πηγή : http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/315506/kafroi-petaksan-ston-erythroleyko-pagko-ena

Share and Enjoy !

0Shares
0 0