100+1 γκολ ο Θρύλος τη Φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις!

100+1 γκολ ο Θρύλος τη Φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Αργεντινός, κόντρα στον Πανθρακικό πέτυχε το 100ό «ερυθρόλευκο» γκολ στη σεζόν

jara

Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 17ο τα τελευταία 19 χρόνια βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη 3-1 στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Οι «ερυθρόλευκοι» αποδεικνύουν για μια ακόμα χρονιά ποιος είναι το αφεντικό εντός συνόρων!

Το ματς με την Κομοτηνή, όμως, είχε ιδιαίτερη σημασία. Διότι συνοδεύτηκε με ένα ξεχωριστό γκολ για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το δεύτερό του κόντρα στον Πανθρακικό, αυτό που σημείωσε ο Φράνκο Χάρα στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Δεν ήταν ένα απλό τέρμα…

Ήταν το 100ό γκολ του Θρύλου, σε όλες τις διοργανώσεις, τη φετινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει δώσει έως τώρα 46 ματς στη σεζόν και έχει σημειώσει 101 τέρματα, με απολογισμό 31 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» ξεπερνούν τα 100 γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο και με δεδομένο ότι έχουν μπροστά τους 4 ματς για τη Superleague και άλλα δύο για το κύπελλο Ελλάδας (σ.σ.: τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Απόλλωνα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον τελικό στο ΟΑΚΑ), θα κυνηγήσουν να ξεπεράσουν την περσινή επίδοση των 118 γκολ!

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε χρονιά από τον Ολυμπιακό, να ξεπερνά δηλαδή τα 100 γκολ σε μια σεζόν. Όπως σας ενημερώνει το gavros.gr, με εξαίρεση την τελευταία διετία η προηγούμενη φορά που είχε πετύχει κάτι ανάλογο ο Θρύλος ήταν τη σεζόν 2001-02, όταν και είχε σημειώσει 123 γκολ.