Ο Ζιοβάνι για το ντέρμπι αιωνίων

zio2

Σε ανακοίνωση της η NOVA, έκανε γνωστό, πως ο άλλοτε σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή, «Legend Stories», πριν από το ντέρμπι των Πειραιωτών με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 23.00, οι συνδρομητές του Novasports1, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ «Legend Stories» το οποίο είναι αφιερωμένο στον Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Ο βραζιλιάνος άσος παραχωρεί αποκαλυπτική συνέντευξη στη κάμερα του Novasports και μιλάει για την θητεία του στον Ολυμπιακό, τους τίτλους που κατέκτησε στην καριέρα του, την αδελφική σχέση που είχε με τον Ριβάλντο, το ξεκίνημα του με την Σάντος, τα χρήματα που ξόδεψε γι αυτόν ο Πελέ, τη τριετία που πέρασε στη Μπαρτσελόνα και την συνύπαρξη του με τους Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουρντιόλα.

Το αφιέρωμα στον μεγάλο αυτόν ποδοσφαιριστή, εν όψει και του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, περιλαμβάνει εκτός από τη συνέντευξη, όλα τα γκολ και τις μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές του παλιού άσου του Ολυμπιακού.

Ο «μάγος», ο οποίος έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων των Ολυμπιακού, αγωνίστηκε το διάστημα 1999-2005 στους «ερυθρόλευκους» πετυχαίνοντας πολλά και καθοριστικά γκολ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολής του «Legend Stories» για τον Ζιοβάνι από τα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

Δευτέρα 8/4 23:00 ΝS1
Παρασκευή 12/4 22:30 NS1
Σάββατο 13/4 17:30 NS2, 24:00 ΝS1
Κυριακή 14/4 11:00 NS2, 15:00 NS1».