“Ναι” στην κριτική “όχι” στην ισοπέδωση

541915_567378306630265_489807100_n

 

Διαβάζω στα Sites, Blogs, Facebook κτλπ, για την “αχαριστία” για τον “Κόκκαλη” για τον “Μαρινάκη” “για”  “για” και πάει λέγοντας…

Χθες ο κόσμος δεν άντεξε και ξέσπασε σε μεγάλο βαθμό, καλώς ή κακώς δεν θα κρίνω εγώ γιατί όπως και εσείς έτσι και εγώ είμαι ένας φίλαθλος και τίποτα παραπάνω. Αλλά πιστεύω το θέμα ξεφεύγει, δηλαδή τώρα θα χωριστούμε σε 2 στρατόπεδα? σε Μαρινακικους και μη? ή θα μείνουμε μια γροθιά?

“ΔΕΝ” λέω ότι ο Μαρινάκης είναι σωστός, θα κριθεί και αυτός όπως θα κριθούν και κρίθηκαν με τον καιρό όλοι στον Ολυμπιακό. Όσο για την λέξη “Αχάριστοι” ήταν βαριά για μένα,γιατί ήμουν στο γήπεδο και δεν ήταν μια μερίδα 100 ατόμων που το φώναξε ,αλλά ήταν η πλειοψηφία. Άτομα που δεν τους περισσεύουν τα λεφτά,που χρυσό-πληρώνουν για ένα εισιτήριο,χιλιάδες  που ψάχνουν κάθε Κυριακή για ένα Link στο Internet να δουν τον Ολυμπιακό, γιατί δεν έχουν λεφτά να σπαταλήσουν ούτε στην καφετέρια για την αρρώστια τους, και ποιος ο λόγος? Για να δουν 11 ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να παίξουν μπάλα ενώ παίρνουν ένα σκασμό λεφτά και δεν τους λείπει τίποτα, να φωνάζει ένα ολόκληρο γήπεδο να μπει μέσα ο Ιμπαγάσα στα 37 του γιατί μόνο αυτός παίζει για την φανέλα.

Η ομάδα φαινόταν από την αρχή της χρονιάς ότι δεν είναι για πολλά ,όταν διώχνεις τους καλύτερους παίκτες σου και δεν παίρνεις άλλους στην θέση τους τι περιμένατε? Και τον Μουρίνιο να είχαμε πάλι τα ίδια θα βλέπαμε. Μας πουλάνε και οι φυλλάδες τα παραμύθια τους και όλα μέλι γάλα. Το καλό είναι ότι ξυπνάνε κάποιοι και δεν μένουν πρόβατα, αλλά πιστεύω μόνο αν μείνουμε ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά. Με προσευχές ώστε να μείνουν οι άλλοι στην ανυπαρξία για να βγούμε πρωταθλητές δεν πάμε μπροστά, πρέπει να γίνουν κινήσεις σε όλους τους τομείς.

 

Δεν γράφω σαν να λέω τι πρέπει να κάνουμε, είναι  μια δικιά μου άποψη πιο σφαιρική και με αρκετή σκέψη

 

Υ.Γ. 1) Τον Κόκκαλη πριν 3 χρόνια με τον ΠΑΟΚ στα Play-Off τον βρίζατε, μην ρωτάτε πλέον που είναι.

Υ.Γ. 2) Πιστεύω για πρώτη φορά ο Μαρινάκης κατάλαβε πόσο δύσκολο είναι να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού

Υ.Γ. 3) Όσο για την ΑΕΚ καλή η καζούρα και η πλάκα αλλά είναι κρίμα  ένας τέτοιος ιστορικός σύλλογος να πέφτει  κατηγορία γιατί κάποιοι της έφαγαν λεφτά (μαζί και δικά μας). Ο Ολυμπιακός θέλει μια δυνατή ΑΕΚ όπως και έναν δυνατό ΠΑΟΚ, ΠΑΟ,Αρη κλπ. Το πρωτάθλημά μας θα είναι ακόμα πιο φτωχό πλέον (ήταν που ήταν δηλαδή). Τώρα σεβασμός, ρόδα είναι και γυρίζει για όλους μην το ξεχνάτε.

Υ.Γ. 4) Είχα φτιάξει ένα βίντεο για τον Ολυμπιακό που σκόπευα να το ανεβάσω σήμερα αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν το αξίζουν. Θα το τροποποιήσω και θα το φτιάξω για το Μπάσκετ,τουλάχιστον αυτοί έχουν @@

 

Alex7Greek