Έρχεται τον Οκτώβρη στα Ελληνικά το Football Manager 2014!

1184963_10151583524897616_1810284144_n

Η Sports Interactive ανακοίνωσε  κάποιες από τις βασικές τεχνικές καινοτομίες του Football Manager 2014 και ενημέρωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου! Το νέο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PC, Mac και για πρώτη φορά σε Linux.  Το Football Manager 2014 διαθέτει μια σειρά από τεχνικές καινοτομίες που αποσκοπούν να κάνουν την εμπειρία της διαχείρισης ευχάριστη, διασκεδαστική και συναρπαστική. Αυτές περιλαμβάνουν ….

– ZiZo

H νέα ‘zoom in/zoom out’ λειτουργία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας interface έτσι όπως εσείς θέλετε. Το σύστημα λειτουργεί σε συνδυασμό με τη δική μας προσαρμοστική και ευέλικτη διάταξη έτσι ώστε να επιτρέπει στον καθένα που χρησιμοποιεί οθόνη υψηλής ευκρίνειας να βλέπει το παιχνίδι στην οθόνη του όπως θέλει, με το μέγεθος των γραμμάτων και των γραφικών που εκείνος θέλει. Αυτή η λειτουργία σε συνδυασμό με τη λειτουργία ‘Big Picture’ του Steam κάνει το FM να δουλεύει τέλεια και σε τηλεόραση!

– YouTube highlights package

Μία βελτιωμένη YouTube έκδοση export feature, η οποία επιτρέπει στους gamers να ανεβάσουν τα highlights των γκολ από πολλαπλές γωνίες κάμερας .

 Retina support

 Mac full screen mode support

Επιπλέον υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί και για τα οποία προσθέτουμε μερικές λεπτομέρειες ακόμα. Αυτά είναι …

– Linux Συμβατότητα

Η προσθήκη της Linux πλατφόρμας σημαίνει ότι οι χρήστες που χρησιμοποιούν Ubuntu 12.04 LTS σε υπολογιστή εξοπλισμένο με πληκτρολόγιο και mouse (και Steam) θα μπορούν για πρώτη φορά να παίξουν το Football Manager.

– Cloud Saving

Οι managers τώρα μπορούν να συνεχίζουν την καριέρα τους από οποιοδήποτε computer χρησιμοποιούν οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί να είναι συνδεδεμένοι στο λογαριασμό τους στο steam. Επιπλέον, η πολλαπλή συμβατότητα μεταξύ του υπολογιστή με Windows, Mac και Linux σημαίνει ότι η οι managers μπορούν να συνεχίζουν την καριέρα τους σε οποιαδήποτε από αυτές τις πλατφόρμες .

– Steam Workshop

H προσθήκη των εργαλείων του Steam Workshop κάνουν τη δημιουργία και τη διανομή customized FM υλικού και εμπειριών πιο εύκολη. Παραδείγματα του υλικού που θα δημιουργηθεί και θα διανεμηθεί από τους χρήστες είναι πακέτα φωτογραφιών και λογοτύπων, νέες προκλήσεις και διαγωνισμοί, challenges μέσα στο παιχνίδι σχεδιασμένες από παίκτες για παίκτες μέσω του Challenge Editor που έχει προστεθεί στο δωρεάν download που θα λέγεται Pre-game Editor, και άλλα.

– Cross-save με PS Vita

Οι παίκτες του Football Manager εκτός του ότι θα μπορούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στις τρεις πλατφόρμες του υπολογιστή, θα μπορούν επίσης να συνεχίσουν την ίδια καριέρα και στη φορητή κονσόλα PSVita (η PSVita έκδοση του FM 2014 είναι απαραίτητη). Επίσης το PS Vita παιχνίδι θα είναι η πρώτη φορητή έκδοση του το Football Manager με 3D match engine.

fm2014-box
Όπως και πέρυσι, όσοι προ-παραγγείλουν το Football Manager 2014 – θα έχουν πρόσβαση στη ‘Beta’ έκδοση του παιχνιδιού περίπου 2 εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Το παιχνίδι μπορείτε να το προ-παραγγείλετε είτε πηγαίνοντας από το κατάστημα, είτε online από το site του καταστήματος. Τα δεδομένα και η πρόοδος που έχετε κάνει στη beta έκδοση δεν χάνονται αλλά μεταφέρονται μόλις εγκαταστήσετε το κανονικό παιχνίδι. Λίστα με τους retailers που συμμετέχουν στο pre-order promotion μπορείτε να βρείτε εδώ www.footballmanager.com.

«Με ρωτάνε συνέχεια στο Twitter για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού ,αλλά για να ανακοινώσουμε κάτι τέτοιο πρέπει να είμαστε σίγουροι» λέει ο Miles Jacobson διευθυντής της Sports Interactive. «Τώρα είμαστε σίγουροι, και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω 1)ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι στις 31 Οκτωβρίου και 2)τους retailers που θα συμμετέχουν στο pre- order promotion, έτσι ώστε οι gamers να μπορούν να έχουν πρόσβαση στη ‘Beta’ έκδοση του παιχνιδιού περίπου 2 εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.»

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα μπορείτε να δείτε στα video blogs (στο www.footballmanager.com) τα οποία θα ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Επίσης ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα 1,000+ χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες στο Facebook (facebook.com/officialfootballmanager) και στο Twitter, από το Football Manager account (@FootballManager) και απ’ ευθείας από τον Miles Jacobson (@milesSI).

Πηγή: Fmgreece.gr