Στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας 16/12/2015

Στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας 16/12/2015προγνωστικα

Χετάφε-Βαγιεκάνο:

Δεν έδωσε και πολλή σημασία στον πρώτο αγώνα η Χετάφε εκτός έδρας με τη Βαγιεκάνο και δίκαια και καθαρά έχασε με 2-0. Στο πρωτάθλημα ήρθε την Παρασκευή ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Σοσιεδάδ, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Απόντες οι μέσοι Μεδράν, Μπουεντία.

Σαφώς ανώτερη η Βαγιεκάνο στο πρώτο ματς, μπήκε δυνατά και καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη για το τελικό 2-0 επί της Χετάφε εντός έδρας. Οδυνηρή εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με 1-2 από τη Μάλαγα, έστω και σε ισοβαθμία βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης.

Τραυματίες ο τερματοφύλακας Τόνιο και ο εξτρέμ Έμπερτ.

Πρόταση στοίχημα: Το σκορ του πρώτο παιχνιδιού δίνει σαφές προβάδισμα στη Βαγιεκάνο, αλλά αμφότερες καίγονται για το πρωτάθλημα και αφήνουν το κύπελλο σε δεύτερη μοίρα. Ειδικά αν η φιλοξενούμενη σκοράρει, η πρόκριση κρίθηκε. Δε θα σκιστούν, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το no goal.

Σοσιεδάδ-Λας Πάλμας:

Αν και προηγήθηκε στο καλό πρώτο της μέρος η Σοσιεδάδ, τελικά η Λας Πάλμας το γύρισε σε 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και έτσι η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοικτή. Στο πρωτάθλημα εκτός έδρας πήρε το 1-1 από τη Χετάφε την Παρασκευή, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Απόντες οι μέσοι Θουρουτούθα και Μπεργκάρα.

Δεν πτοήθηκε από το γκολ νωρίς που δέχθηκε εντός έδρας η Λας Πάλμας από τη Σοσιεδάδ, και αφού ανέβασε την απόδοση της, γύρισε το ματς σε 2-1 είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Με ένα γκολ στο 93΄ κέρδισε το Σάββατο εντός έδρας την Μπέτις, παραμένει πάντως εντός επικίνδυνης ζώνης, αλλά απέχει πλέον μόλις ένα βαθμό από τη σωτηρία.

Λείπουν ο στόπερ Μπίγκας, και ο μέσος Γουακάσο.

Πρόταση στοίχημα: Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού δίνει τη δυνατότητα στη Σοσιεδάδ να ψάξει το γκολ και να πάρει την πρόκριση. Οι νησιώτες όμως είναι ανεβασμένοι από τη νίκη στο φινάλε επί της Μπέτις και θα παίξουν με αυτοπεποίθηση, εδώ βλέπουμε γκολ, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για στοίχημα στην σελίδα μας.