Σούπερ πρόταση Φενέρ για Μιλιβόγιεβιτς

Σούπερ πρόταση Φενέρ για Μιλιβόγιεβιτς

by -

Ετοιμη να καταθέσει σούπερ πρόταση για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι η Φενέρ, με τις πληροφορίες από την Τουρκία ν’ αναφέρουν ότι η προσφορά της τουρκικής ομάδας ενδέχεται να φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ImageHandler

Οι Τούρκοι μάλιστα επισημαίνουν πως ο Βίτορ Περέιρα φέρεται να έχει ζητήσει επιμόνως από τη διοίκηση της Φενέρ τη μεταγραφή του Σέρβου αμυντικού μέσου, εκτιμώντας ότι ο Μιλιβόγεβιτς είναι ο αμυντικός μέσος που θα κάνει τη διαφορά στο πλάνο που έχει για τη νέα του ομάδα.

Με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Φενέρ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 5 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδας για να πάρει τον 25χρονο διεθνή άσο κι ενδεχομένως να αυξήσει το ποσό, σε περίπτωση που η απάντηση των Πειραιωτών είναι αρνητική.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε πριν από λίγο καιρό τα δικαιώματα του Μιλιβόγεβιτς από την Αντερλεχτ, δίνοντας 2,3 εκατ. ευρώ στη βελγική ομάδα κι έναν μήνα μετά θα δεχθεί πρόταση με το διπλάσιο ποσό για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η επιμονή του Βίτορ Περέιρα για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

 

 

πηγή: SENTRAGOAL

 

 • ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

  είχα «αυτοδεσμευθεί» ότι δε θα σχολίαζα σχετικά τα μετεγγραφικά εάν δεν ολοκληρωνόταν ο σχεδιασμός της ομάδος.

  αυτή μου η «αυτοδέσμευση» είχε στη βαση της την πεποίθησή μου, πως δε θα επαναληφθούν κι εφέτος οι τακτικές των δύο τελευταίων ετών με αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, που είναι δεδομένο ότι δεν προορίζονται για να πάρουν χρόνο στην ομάδα, ότι θα γίνει επιτέλους ριζικό ξεσκαρτάρισμα συμβολαίων ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν έχουν θέση στην ομάδα, ότι θα υπάρχει σχεδιασμός για το ποιους παίκτες επιθυμεί ο προπονητής για να κτίσει την ομάδα επάνω τους κι αυτοί ΔΕΝ θα είναι προς πώλησιν, ό,τι και να γίνει, πως η ομάδα θα είναι, στο βασικό της κορμό, ολοκληρωμένη ἃμα τῇ ἐνάρξει της προετοιμασίας και οι προσθαφαιρέσεις τις τελευταίας στιγμής δε θα αφορούν παρά μόνον συμπληρωματικούς παίκτες, που δε προορίζονται ως …ενδεκαδάτοι.

  ωστόσο, αν και βλέπω την άμμο να σώνεται στην κλεψύδρα, θα αναμείνω δι’ ολίγον ακόμη και μετά θα καταθέσω τις απόψεις μου κι ελπίζω, μέχρι τότε, να έχει ανατραπεί η γνώμη μου γα το deja vu που διαφαίνεται.

  οι λάσπες των τζαμπατζήδων συσπείρωσε κοντά στη διοίκηση την πλειονότητα των οπαδών του Ολυμπιακού μας, καλό θα ήταν να μην χαθεί αυτή η συσπείρωση με την επανάληψη των λαθών, τα οποία είχαν δημιουργήσει στο πρόσφατο παρελθόν έντονους ενδυασμούς, ακόμη-ακόμη και διχόνοες, στις τάξεις μας .

  • Ακριβώς όπως τα λες είναι!!!
   Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση, είναι υπομονή μέχρι να τελειώσει τελείως η κλεψύδρα! Η κωλυσιεργία πάντως, μάλλον έχει να κάνει με τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας!
   Μπορείς να φανταστείς το Μπερμπάτοφ να πληρώνεται σε δραχμές ή να κάνει συμβόλαιο σε ευρώ με ποσά τα οποία σε 3 μέρες από σήμερα πιθανώς να είναι απαγορευτικά? Όπως όλα δείχνουν μέχρι να επέλθει η σταθερότητα δεν προβλέπεται τίποτα το συνταρακτικό! Ίδωμεν!
   Η συσπείρωση πάντως όπως λες είναι μεγάλη, ας τη διαφυλαξουμε με σωστές κινήσεις γιατί αλλιώς θα έχουμε γκρίνια από τον Σεπτέμβρη! …και η γκρίνια δεν παλεύεται!!!